TCMB'nin anketinde enflasyon tahmininde düşüş TCMB'nin anketinde enflasyon tahmininde düşüş
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 53 ide 747 arsayı açık artırma yolu ile satışa sunuyor. Arsa satışları 3 gün boyunca sürecek. Bakanlık muhtelif arsalara dair detayları paylaştı.

Açık artırma ile arsa satışı sürüyor! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından satıa sunulan arsalar için yüzde 25 peşin, 24 ay vade imkanı söz konusu. İstanbul’da 71, Ankara’da da 138 muhtelif arsa satışta olacak.

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI ARSA SATIŞI NE ZAMAN? Bakanlık tarafından gerçekleştirilecek arsa satışı için açık artırmalar 10-11-12 Eylül tarihlerinde saat 10.30'da Ankara Çankaya'da Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Bakanlığı Konferans Salonu'nda ve İstanbul Küçükçekmece'deki TOKİ Hizmet Binası'nda yapılacak. İsteyenler çevrim içi olarak da açık artırmaya katılabilecek.

İnternet üzerinden de teklif verilebilecek olan açık artırma toplantısına katılacak gerçek veya tüzel kişiler, katılım teminatı olarak toplantı öncesinde Emlak Yönetim'in ilgili banka hesabına katılım teminatı tutarı yatırması gerekiyor. İlgilenenler yüzde 25 peşinatla ve 24 ay vade ile arsa sahibi olabilecek.