İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Aydın’a geliyor İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Aydın’a geliyor
AMERİKA’da trafik kazası geçiren ve 3 hafta yoğun bakımda kaldıktan sonra mayıs ayında taburcu olduğu öne sürülen Ahu Tuğba yine hastanelik oldu.

Onur Akay, yakın dostu Ahu Tuğba’nın KOAH rahatsızlığıyla mücadele ettiğini duyurdu. Akay Instagram’da şu açıklamayı yaptı:

“Canım dostum Ahu Tuğba, çok uzun bir süredir kısa adı ‘KOAH’ olan Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı ile mücadele ediyor.

Kızı yakın dostum Anjelik, bana yıllar önce bu rahatsızlığını anlatmıştı ama ‘Onur abiciğim bu aramızda kalsın’ dediği için yazmamıştım.

Hava yollarının daralması sonucu rahat ve sağlıklı bir şekilde nefes almayı engelleyen bir akciğer hastalığı ile mücadele eden Ahu ablam, Amerika’da hastanede maskelerle yatıyor. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin.”

Öte yandan geçtiğimiz aylarda kızıyla birlikte Amerika'da yaşayan Yeşilçam oyuncusu Ahu Tuğba, Los Angeles'ta trafik kazası geçirmişti. Los Angeles'ta Katolik Hastanesi'ne kaldırılan Tuğba'nın kaburgalarının kırıldığı ameliyatının 8 saatten fazla sürdüğü kaydedildi.

Öksüzler, Şaşkın Milyoner, Banker Bilo, Dokunmayın Şabanıma, Kayıp Kızlar, Beyaz Ölüm, Elveda Dostum, Taçsız Kraliçe, Bir Aşk Bin Günah, Akrep, Yosma, Zifaf, Yapışık Kardeşler gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Ahu Tuğba "Taçsız Kraliçe" lakabıyla tanındı.