Aydın’da yurtlar yeni döneme hazırlanıyor Aydın’da yurtlar yeni döneme hazırlanıyor
Ahu Tuğba geçtiğimiz haftalarda Miami'deki evinde ölü bulunmuştu. Cenaze nakil işlemleri bir türlü gerçekleştirilemeyen Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik daha fazla dayanamayıp isyan etti.

Yeşilçam'a damga vuran Ahu Tuğba geçtiğimiz haftalarda Miami'deki evinde hayatını kaybetmişti. Ahu Tuğba'nın cenazesi ülkeye getirilmek istenmiş fakat ölümü şüpheli bulunduğu için otopsi engeline takılmıştı.

Ahu Tuğba'nın cenazesinin Türkiye'ye nakli bu kez, otopsi raporunu imzalayarak resmiyet kazandıracak olan Miami'deki adli tıp merkezinin müdürünün tatilden dönmesini bekliyor.

Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik ise tüm bu sürece daha fazla dayanmadı ve sonunda isyan etti. Anjelik yaptığı açıklamada; 'Cenaze evine gittim. Annemi burada tutuyorlar. Müfettiş sorumlu kişi tam bir iblis. Yüzüne de söyledim ne desek bir bahane buluyor, onun medikal geçmişi var diyor inatla bedenine otopsi yapmıyor. Koca şehirde ofiste bu adam sorumlu. Lanet ve tam bir pislik, ne kadar yalvarsamda otopsi yapmıyor. Cuma günü Amerikan pasaportu için randevu alındı Allah'ın izniyle cenazesi buz gibi morgdan çıkarılıp toprağa verilecek. Bu şahıs Allah'sız. Yüzüne de iblis olduğunu söyledim' ifadelerini kullandı.