Bakan Uraloğlu: 8 ayda 7.8 milyon ton yük taşındı Bakan Uraloğlu: 8 ayda 7.8 milyon ton yük taşındı
Geçtiğimiz yıl bir yıl daha uzatılma kararı alınan Aile Destek programı ödemeleri, Temmuz ayının gelmesi ile birlikte sona ereceği biliniyordu. Peki, Aile destek paketi uzatıldı mı? 2024 son dakika aile destek paketi uzatılacak mı, devam edecek mi? İşte Aile Destek programında son durum!

Aile destek paketi ödemeleri uzatıldı mı? Sorusu, destek paketinin ilerleyen tarihlerdeki durumunu merak eden vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan son dakika gelişmeleri, vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Peki, Aile destek paketi uzatıldı mı? 2024 son dakika aile destek paketi uzatılacak mı, devam edecek mi? İşte Aile Destek programında son durum!

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ UZATILDI MI?

Aile Destek Paketi ödemelerinin uzatılmasına dair herhangi bir açıklama yapılmadı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bu konuda bir uzatma kararıyla ilgili herhangi bir duyuru gerçekleştirmedi. Buna göre Aile destek ödemeleri uzatılmayacak.

AİLE DESTEK PAKETİ DEVAM EDECEK Mİ?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından bir açıklama yapılmaması ve belirtilmekte olan son ödeme tarihinin geçmiş olması nedeniyle Aile destek ödemeleri devam etmeyecek.

Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin hesaplara yatırıldığını belirtti. Ödemeler 11 Temmuz tarihinde son kez gerçekleştirildi.

AİLE DESTEK PROGRAMINDA SON DURUM

Aile Destek Programı kapsamında geçen yıl uzatılmakta olan 12 aylık ödeme dönemi, Haziran 2024'te sona erdi ve bu dönemin ödemesi Temmuz ayında gerçekleştirildi.

Bakanlık'tan yapılan açıklamada; "12 aylık ödeme süresinin son ödemesi 2024 yılı Haziran ayında olup, bu dönemin ödemesi takip eden Temmuz ayında yapılacak ve destek programı sona erecek." denilmişti.