Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Efeler İlçe Teşkilatı, 4’üncü olağan kongresini gerçekleştirdi. Efeler’deki Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen kongreye Kültür ve Turizm eski Bakanı Mahir Ünal, TBMM KİT Komisyonu Başkanı AK Parti Aydın milletvekilleri Mustafa Savaş, Ömer Özmen ve Seda Sarıbaş, AK Parti MKYK Üyesi Umut Tuncer, AK Parti İl Başkanı Gökhan Ökten, MHP İl Başkanı Haluk Alıcık, MHP MYK eski Üyesi Burak Pehlivan, belediye başkanları, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

"GERÇEK DOĞRU YOLU BULDUM"

Kongrede, gençlerin “İşte başkan, işte teşkilat” sloganı eşliğinde kürsüye gelen Efeler İlçe Başkanı Oğuz Kendirlioğlu, siyasi hayatına 2005 yılında Doğru Yol Partisi’nde başladığını, 2008 yılında da İl Başkanı Gökhan Ökten’in kendisini üye yapması ile birlikte AK Parti’ye geçerek, gerçek doğru yolu bulduğunu söyledi. Partisinin her kademesinde, sürekli görevler alarak AK Parti teşkilatının daha güçlü olması için durmadan, yorulmadan çalıştığını belirten Kendirlioğlu, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in tensipleri ile Nisan 2023’de de Efeler İlçe Başkanlığı’na atandığını hatırlattı. Kendirlioğlu, Aydın’ın bir evladı olarak kongrede, partililerinin huzurunda yeniden olmaktan onur ve gurur duyduğunu dile getirdi.

"ASLİ GÖREVİMİZ"

AK Partili olmanın büyük adanmışlık olduğunu vurgulayan Kendirlioğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bu karşı konulmaz bir güçtür. Bu, büyük Türkiye düşüdür, bu düşü hep birlikte hayra yoracağız. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’mizi 2023 yılı hedeflerine ulaştırdık. 2053, 2071 hedeflerine de taşımak bizim ve gençlerimizin azmiyle olacaktır. Bizim için Aydın’a, Efeler’e hizmet etmek asli görevimizdir. Yapmasak içimiz rahat etmez. Huzurlu olmalıyız, göreve geldiğimiz andan itibaren işte bu anlayışla çalışıyoruz. Durmadan, duraksamadan çalışmaya devam edeceğiz.”

TEK LİSTE

Protokol üyelerinin de birer konuşma yapmasının ardından, Kendirlioğlu başkanlığındaki tek liste ile seçime gidildi. Aldığı oylarla Kendirlioğlu, daha önce atandığı Efeler İlçe Başkanlığı'na seçilme başarısı gösterdi.

YÖNETİM KURULU

Aydın AK Parti’de değişim umudu il kongresine kaldı: İşte il başkanlığı için adı geçen isimler Aydın AK Parti’de değişim umudu il kongresine kaldı: İşte il başkanlığı için adı geçen isimler

Kendirlioğlu başkanlığındaki yönetim kurulu ise Hacı Akdağ, Erol Tığ, Levent Dönmez, Erhan Eşref Bilir, Osman Kondu, Abdülkadir Yavuzel, Songül Şahin, Halil Eroğlu, Murat Arslan, Ersin Akay, Fatma Yılmaz, Dilek Sarıkaya, Sezer Pektaş, Sedat Karakaya, Mahmut Satar, Mehmet Nuri Kazmacı, Esma Dönmez, Şerif Ali Uğurlu, Süleyman Kaan Pekgüzel, Seyfettin Çoban, Yusuf Acar, Muhammet Erkul, Sıddık Demirtaş, Hurşit Ali Aydoğdu, Mehmet Emre Gönülcü, Serpil Özçineli Adıyaman, Gökhan Uyanık, Esra Şahingöz ve Cahit Şahin'den oluştu.