KVKK'den "vatandaşların kişisel verilerinin çalındığı" iddiasına ilişkin açıklama KVKK'den "vatandaşların kişisel verilerinin çalındığı" iddiasına ilişkin açıklama
Altın fiyatlarındaki inişli çıkışlı hareketlilik devam ediyor. ONS 2480 doları aşarak rekor kırarken ondan aldığı destekle 2640 TL seviyelerine kadar tırmanan gram altın da tarihi zirvesini yeniledi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten dikkat çeken altın yorumu geldi.

ALMALI MI SATMALI MI?

Yıl sonu ile ilgili vatandaşlara çeşitli uyarılar yaptık. Dışarıda jeopolitik gerilimler sürüyor. Yılın son çeyreğinde merkez bankalarında faiz indirimi güçlenmeye devam ediyor.

Küresel ekonomilere dair belirsizlikler devam ediyor. Bu ortamda altın fiyatları tarafındaki yükselişler kaldığı yerden devam eder.

Düğün yapacaklar, altın borcu olanlar ve altın yatırımını düşünenler bunları fırsata çevirmeli. Bugün altın fiyatları tarafında yaşanan yükselişler bizim için sürpriz değil.

Zaman zaman hızlı yükselişlerden sonra ONS tarafında kar satışları görebiliriz ama gram altın fiyatında çok agresif satışlar beklemiyoruz.

Dolayısıyla yıl sonunda gram altın/TL fiyatını 3 ila 3.500 TL aralığı ons altını da 2.600 dolar devamında 3.000 dolar seviyesinde önünün açıldığı yükseliş trendi karşımızda olacak.

ABD SİYASETİ DİKEN ÜSTÜNDE

5 Kasım'daki seçimlere kadar diken üzerinde olan bir ABD var. Buradaki gelişmeler köşede risk olarak durmaya devam ediyor.

Fed'den faiz indirime ilişkin mesajlar geliyor. Bugünkü ekonomik koşullar ve durumlar altın fiyatlarını yıl sonuna kadar etkileyecek ve yükselişler devam edecek.