Söke’de çırçır fabrikaları denetlendi Söke’de çırçır fabrikaları denetlendi
FENERBAHÇE TRANSFER HABERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam Fenerbahçe, orta saha transferi için aradığı yıldızı buldu. Teknik direktör Mourinho telefonda transferi bitirdi. İşte transfer haberinin detayları...

Fenerbahçe'de gelecek sezon öncesi transfer çalışmaları sürüyor. Kanarya'da bu anlamda gündeme flaş isimler gelmeye devam ediyor.

Fenerbahçe, Fred'in sakatlanmasının ardından orta saha transferinde gaza bastı.

Listedeki oyuncularla görüşmeler devam ediyor ancak bu isimler arasında ilk sırada yer alan Fiorentina'nın Faslı yıldızı Sofyan Amrabat...

Galatasaray'ın da bir dönem istediği tecrübeli futbolcuyla görüşme gerçekleştirildi ve büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Amrabat, eğer 10 gün içinde Manchester United'dan istediği teklifi alamazsa sarı-lacivertlilere imza atacağını söyledi.

SOLER DAHA YAKIN

Sarı-lacivertliler Faslı yıldızla prensip anlaşmasına varsa da alternatif isimlerle de temaslarını sürdürüyor. Son olarak ise listeye Casemiro ile Carlos Soler de girdi. Jose'nin 'Amrabat olmazsa Casemiro' demesi, yönetimi sambacıyla görüşmeye itti.

Casemiro'nun menajerinden bilgi alındı. Ancak bu ismin transferinin bir tık daha zor olmasından dolayı PSG'de rotasyon oyuncusu olduğu için Fransız ekibinden ayrılmaya sıcak bakan Carlos Soler'le de temas kuruldu.

Soler'in transfer olma ihtimali, Casemiro'ya göre daha mümkün. Fransız L'Equipe Gazetesi, Carlos Soler'i Fenerbahçe'nin dışında West Ham United, Brighton ve Real Sociedad'ın da istediğini duyurdu.

Fanatik'te yer alan habere göre; Sarı-lacivertli ekip, İngiliz ekibinin iki genç yıldızını listesine aldı.

CAMERON PUESRTAS'TAN YAKIN TAKİP

US Gilloise’nın İspanyol yıldızı, geçen sezon Konferans Ligi’nde Fenerbahçe’ye karşı elenmelerine rağmen performansıyla beğeni toplamıştı. Puertas, sezonu 14 gol, 23 asist gibi müthiş rakamlarla tamamlamıştı. 25 yaşındaki oyuncunun adı bu transfer döneminde Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılıyordu.

Cameron Puertas, sosyal medya hesabından Sarı-Lacivertliler’i ve Dusan Tadic’i takibe aldı. Yıldız futbolcunun kariyerinde yeni bir sayfa açmak istediği biliniyor. US Gilloise, sol kanat ve 10 numarada oynayan Puertas’ın pozisyonu için El Hadj transferini yapmıştı.

HEDEF CHELSEA

Goretzka’nın yüksek maliyeti ve Bayern Münih’te kalmak istemesi, Amrabat’ın Manchester United’ı beklemesi nedeniyle rota Chelsea’ye çevrildi. Sarı-Lacivertliler, İngiliz devinin iki genç yeteneği Lavia ve Ugochukwu’dan birini kiralamayı planlıyor.

MOURINHO DEVREYE GİREBİLİR

Chelsea, bu iki oyuncudan birni kiralık olarak göndermeyi planlıyor. Kulübün efsanesi Jose Mourinho, bu anlamda Fenerbahçe’nin en büyük kozu. Portekizli teknik adam gerekmesi halinde Maviler’le yapılacak görüşmelere bizzat dahil olabilir.

Mario Branco, daha önce Ugochukwu’yu yönetime sunmuştu. Geçen sezon Rennes’den 27 milyon Euro’ya transfer edilen 20 yaşındaki oyuncu fazla forma şansı bulamadı. İngiliz ekibi, Laiva için ise yine geçen sezon 62 milyon Euro ödemişti. Ancak Belçikalı yıldız sakatlığının da etkisiyle bekleneni veremedi.

BİR ORTA SAHA DAHA

Fenerbahçe’nin iki oyuncu için de girişimlerde bulunacağı kaydedildi. Görüşmelerin gidişatına ve Jose Mourinho’nun son kararına göre Lavia ya da Ugochukwu’dan birinin kiralanması bekleniyor. Ancak Sarı-Lacivertliler’in tek orta saha transferi bu olmayacak. Krunic’le yolları ayırmaya çalışan Kanarya, Amrabat, Casemiro gibi yıldız isimlerden birini kadrosuna katmak için çalışmalarına devam edecek.