Traktörler zeytin hasat sezonuna hazırlanıyor Traktörler zeytin hasat sezonuna hazırlanıyor
FENERBAHÇE TRANSFER HABERİ... Fenerbahçe'de transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk sınavında Lugano'yu deplasmanda 4-3 yendi. Kritik maç sonrası teknik direktör Mourinho yeni bir karar aldı. Fenerbahçe'nin yeni transferi Youssef En-Nesyri sonrası Mourinho Ali Koç'tan bir istekte daha bulundu. İşte detaylar...

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de, orta saha konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Transfer dönemi kapanmadan orta sahasını kuvvetlendirmek isteyen Sarı-Lacivertliler, listeyi belirledi.

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla çıkan Fenerbahçe, orta sahasını güçlendirmek istiyor.

Mourinho önderliğinde ilk resmi maçını kazanan Sarı-Lacivertliler transfer listesini belirledi.

Lugano'yu 4-3 yenerek rövanş öncesi avantajı cebine koyan Fenerbahçe'nin galibiyeti dış basında büyük yankı uyandırdı. Başlıklarda hat-trickle yıldızlaşan Dzeko öne çıkarıldı. İşte detaylar:

Dzeko'nun hat-trıck'i Mou'yu mutlu etti" Bild: "Dzeko, Mourinho'nun ilk maçını kurtardı" A Bola: "Mourinho'nun ilk maçındaki galibiyeti Dzeko ateşledi!"

L'Equipe: "Fenerbahçe tur için avantajı yakaladı" O Jogo: "Mourinho, ilk maçında Dzeko'nun golleriyle kazandı" AS: "Dzeko'nun golleri Fenerbahçe'yi Devler Ligi'nde taşıdı" Globo: "Mourinho, inanılmaz bir dönüşle ilk maçında galip geldi!"

KOMBİNE ÇILGINLIĞI

Fenerbahçeli taraftarlar, sabahın ilk saatlerinde kombine yenilemek için Ülker Stadı'nda kuyruğa girdi.

Teknik direktör Jose Mourinho da sarı-lacivertli futbolseverlere mesaj göndererek Kadıköy'deki kalabalığı paylaşıp, "Salı günü görüşürüz" ifadelerini kullandı. F.Bahçe, Mourinho yönetiminde ilk resmi maçında Lugano'yu 4-3 yenmişti.

MOURİNHO KRUNİC'TEN MEMNUN DEĞİL

Fenerbahçe'nin, 4-3 mağlup ettiği Lugano karşısındaki savunma performansı iyi bir görüntü çizemedi.

Son dakikada farkın 1'e düşmesi ve toplamda yenilen 3 gol keyifleri kaçırdı. Sarı-lacivertli takımda Rade Krunic, ön liberoda etkisiz kalırken tehlike yaratacak topları kesemedi.

MOURİNHO TRANSFER İSTEDİ

Teknik direktör Jose Mourinho, Fenerbahçe yönetiminden Fred'in yanına ön libero mevkisinde savunma yönü güçlü kesici bir orta saha oyuncusu talep etmişti.

6 NUMARA LİSTESİ BELİRLENDİ

Kanarya'nın transferden sorumlu kurmayları, listede bulunan Sofyan Amrabat, Sander Berge ve İbrahim Sangare için girişimlere başladı.

Fiorentina'nın elden çıkarmak istediği Amrabat ve Burnley'den Berge konusunda fiyat araştırması yapılırken Nottingham Forest'tan Sangare için de kiralık formülü üzerinde duruluyor.