Kuşadası’nda denize sıfır turizm arazisi 35 yıllığına kiraya veriliyor Kuşadası’nda denize sıfır turizm arazisi 35 yıllığına kiraya veriliyor
Aynı dizide yer alan Celil Nalçakan ile Ahu Yağtu hakkında aşk dedikoduları yeniden yükseldi. Daha önce aralarındaki aşk iddialarını yalanlayan ikiliden Nalçakan, Yağtu'nun doğum gününü kutladı. Kutlamada sarf ettiği sözler aşk söylentilerini bir kez daha alevlendirdi.

'Kardeşlerim' dizisinde birlikte rol alan Celil Nalçakan ile Ahu Yağtu'nun aşk yaşadıkları iddia edilmişti. Oyuncular aşk iddialarını yalanlamış, Nalçakan; "Bizimki set kardeşliği" açıklamasında bulunmuştu.

DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

Celil Nalçakan, dün 46'ncı yaşına basan Ahu Yağtu'nun fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak, bir kez daha ilişki söylentilerinin fitilini ateşledi.

Instagram hesabında 1.5 milyon takipçisi bulunan ünlü isim, rol arkadaşının karesine siyah kalp emojisi de ekleyerek şu mesajı yazdı: Seni şuursuzca seviyorum Atu Yağtu. Bu dünyada iyi insanların olduğunun ispatısın. İyi ki, daima...

"ÇOK SEVİYORUM SENİ"

Yağtu da bu jeste kayıtsız kalamayarak; "Cancağazım, çok seviyorum seni" mesajıyla meslektaşına yanıt verdi.

Celil Nalçakan'ın kısa sürede 28 bine yakın beğeni alan gönderisine, "Havada aşk kokusu var! Buram buram hem de", "Doğum gününü kutlamış, bunu aşka çevirdiniz... Espri yapmış" ve "Aşk ilanı mı bu?" ve "Sevgili misiniz yoksa?" şeklinde yorumlar yazıldı.