Sağlık için pedal çevirdiler Sağlık için pedal çevirdiler
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda Lille'e elenerek Avrupa Ligi'ne gitti. Beşiktaş ve Trabzonspor ise play-off turunda rakibini elemesin durumunda adını gruplara yazdıracak. Peki, 'Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman?'

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turunda Lille'e elenen Fenerbahçe, yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek. Grup maçlarını yerine lig formatının geçileceği Avrupa Ligi'nde toplamda 36 takım mücadele edecek. Peki, "Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman, grup maçları ne zaman başlıyor?" İşte detaylar...

FENERBAHÇE LİG AŞAMASINA DOĞRUDAN KATILACAK Şampiyonlar Ligi’ne 3. ön eleme turunda veda eden Fenerbahçe, yoluna UEFA Avrupa Ligi grup aşamasından devam edecek.

AVRUPA LİGİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN? UEFA Avrupa Ligi’nde yeni sezonun kura çekimi 29 ve 30 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek.

BEŞİKTAŞ PLAY-OFF MAÇI Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki ilk maçını 22 Ağustos'ta oynayacak. Bu turun rövanş karşılaşmaları ise 29 Ağustos'ta yapılacak.

TRABZONSPOR 3. ÖN ELEME TURUNDA UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında sahasında Rapid Wien'e 1-0 kaybeden Trabzonspor, rakibi karşısında 2 farklı kazanması durumunda play-off turuna kalacak.