Kuşadası’nda denize sıfır turizm arazisi 35 yıllığına kiraya veriliyor Kuşadası’nda denize sıfır turizm arazisi 35 yıllığına kiraya veriliyor
A Milli Futbol Takımı'mız, EURO 2024 Avrupa Şampiyonası son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Tüm Türkiye'nin kalbinin Almanya'da attığı o maçta inanılmaz anlar yaşandı. Millilerimizin şov yaparak Avusturya'yı yıktığı o maça birçok yıldızımız damga vururken, dönüm noktasını böyle yaşadık. Maç sonrası ise iki yıldızın diyaloğu gündem oldu. İşte maça damga vuran müthiş an ve tüm detaylar...

A Milli Futbol Takımı'mız, EURO 2024 Avrupa Şampiyonası son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale adını yazdırdı.

Tüm Türkiye'nin kalbinin Almanya'da attığı o maçta inanılmaz anlar yaşandı. Millilerimizin şov yaparak Avusturya'yı yıktığı o maça birçok yıldızımız damga vururken, dönüm noktasını böyle yaşadık.

Maç sonrası ise iki yıldızın diyaloğu gündem oldu. İşte maça damga vuran müthiş an ve tüm detaylar...

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 Son 16 Turu'nda Avusturya ile karşı karşıya geldi. Millilerimiz, henüz ilk dakika içinde bulduğu golle karşılaşmadaki üstünlüğünü sürdürürken ikinci yarıda kritik bir pozisyon yaşandı.

Millilerimiz, ilk dakika içerisinde Merih Demiral'ın kaydettiği golle karşılaşmada öne geçmeyi başarmıştı. İlk yarıda başarılı bir oyun ortaya koyan Milli Takımımız, ikinci yarıya kontrollü başlarken skor dezavantajı bulunan Avusturya, baskılı bir başlangıç yaptı.

Avusturya'nın yakaladığı eşitlik şansında bu kez sahneye çıkan isim kalecimiz Mert Günok oldu. Gürcistan ve Çekya maçlarında yaptığı kritik kurtarışlarla galibiyetlerimizde pay sahibi olan Mert Günok, Avusturya karşısında da kalesinde devleşti.

51. dakikada Stefan Posch'un savunmamızın arkasına attığı topta Marko Arnautovic, kaleciyle karşı karşıya kaldı.

Deneyimli golcünün vuruşunda Mert Günok, yaptığı kritik kurtarışla Millilerimizi önde tutmayı başardı. Sonrasında da Millilerimiz, 59. dakikada Merih Demiral ile farkı 2'ye çıkardı.

Avusturya 66. dakikada Gregoritsch'in attığı golle farkı 1'e indirerek tur şansını kovaladı. Karşılaşmanın son dakikasında kalecimiz Mert Günok, inanılmaz bir kurtarışa imza atarak milli takımımızı son 8 takım arasına yazdırdı.,

Sosyal medyada taraftarlar, Mert'e övgüler yağdırırken, o pozisyon için 'Turnuvanın kurtarışı' yorumları yapıldı.

Karşılaşma sonrası ise Mert Günok ile Merih Demiral arasında olay bir diyalog yaşandı.

Merih Demiral'den Mert Günok'a: "Oğlum Merto, nasıl çıkardın lan? Allah çarpsın!"