Hayatını kaybeden Kore Gazisi Tetik son yolculuğuna uğurlandı Hayatını kaybeden Kore Gazisi Tetik son yolculuğuna uğurlandı
YEŞİLÇAM’ın usta isimlerinden Aydan Şener, Mother’s Life dergisinin yeni sayısına konuk oldu. 40 yıla yakındır ekranda olduğunu belirten ünlü sanatçı, “İnsanlara hep bir şekilde dizilerle, filmlerle, sonrasında tiyatroyla ulaştım. Ara verdiğim dönemler de oldu. Ben öyle sürekli gündemde olayım, sürekli ekranlarda olayım gibi kaygılar hiç taşımadım. Bazen üç, beş sene hiçbir şey yapmadığım dönemler de oldu. Ama çok şükür insanlar beni unutmadılar. İlk zamanlar verdiğim röportajlarda da bunu hep söylemişimdir. Popüler olmak değil, hedefim kalıcı olmak, diye. Bunu başarmışım ki hiçbir şey yapmasam da gündemde olmasam da insanlar beni unutmuyorlar” dedi.

ŞÖHRETİ SÜRDÜRMEK ÇOK ZOR

Şöhreti sürdürmenin zor olduğunu sözlerine ekleyen Şener, “Senelerce şöhreti sürdürebilmek çok zor. Kimler geldi, kimler geçti o süre zarfında camiada. Kalıcı olmak hedefimdi, ne mutlu bana ki bu hedefimi gerçekleştirebilmişim” diye konuştu.