Aydın AK Parti'nin Kurucu İl Başkanı Ahmet Rıza Acar kaleme aldığı makalesinde parti'nin mevcut İl Başkanı Gökhan Ökten ve yönetimine eleştiri bombardımanına tuttu.

Aydınpost'ta Ahmet Gözen'in tartışma ve gündem yaratan röportaj üzerinden mevcut İl Başkanı Gökhan Ökten'e ağır eleştiriler ve sert sorular yönelten Acar'ın Efeler Gazetesi’nde yayınlanan köşe yazısı AK Parti başta olmak üzere Aydın siyasetinde büyük dikkat çekti.

Yazısında AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten’e yönelik çarpıcı eleştirilerde bulunan Acar, “Hastane yapılmadığı için seçim kaybettik, ⁠Vatandaş MHP’ne çekinerek oy verdi, Ak Parti’ye ise kolay verdi, gibi sözlerle ve suçu genel merkeze atmakla Aydın’da ki 31 Mart seçim başarısızlığı geçiştirilemez. Bir önceki seçime göre kaybedilmiş belediyeler ve meclis üyelikleri var. Büyük Şehir Belediye Başkanı seçiminde de farkın on puandan on dört puana çıktığını da saklayamazsınız. Aynı zamanda tüm Aydın teşkilatlarının da çok uyumlu, programlı ve özen gösterilerek, seçimin önemini kavrayarak çalışılmadığı da bir gerçek olarak karşımızda duruyor. Bu arada Genel Merkezin seçimler için çok önceden belirlenmiş çalışma kriterleri var mıdır? Var ise bu kriterlerin sahada uygulanıp uygulanmadığının fiziken ve önemsenerek takibi var mıdır? Bunu da sorgulamamız lazımdır. İl Başkanı ve ekibi için, tüm ilçeleri ile birlikte, bilhassa yerelde Cumhur ittifakını güçlendirmek ve niçin ittifak yapıldığını en iyi şekilde anlatmak çok önemli görevleri arasındadır” ifadelerini kullandı.

"Sıkışınca topu Ankara’ya atmak siyaseten doğru mu?

Yazısında, "..Sorulan sorulara cevap vermemek suçluluk psikolojisi mi?" diyen Kurucu İl Başkanı Ahmet Rıza Acar'ın "...böyle giderse AK Partiyi 1989 Yerel Seçimlerinde Anavatan Partisinin düştüğü akibet bekliyor olabilir" hatırlatması dikkat çekti.

Partinin büyük abisi olarak bilinen Acar'ın yazısında en dikkat çeken bölümlerden birisi de il kadın kolları ile ilgili sert eleştirisi oldu.

Acar, Ökten'e, "Fecaat arz eden Aydın İl Kadın Kolları ile alakalı neler yaptın. Zorla ve tehditle istifa ettirilen yönetim kurulu üyelerini hiç dinledin mi? İdare tarzıyla bünyesinde demokrasi ve demokratik anlayışı hiçbir şekilde barındırmayan İl Kadın Kollarının nasıl yönetildiğinden haberdar mısın?" diye sordu.

İşte AK Parti'nin Aydın Kurucu İl Başkanı Ahmet Rıza Acar'ın Aydın siyasetinde gündem yaratan o  yazısı:

 Değerli okurlarım ve hemşehrilerim.

Sizleri saygı ve sevgi ile selamlıyorum.

Aydın’da 2. Ulusal Kadına Şiddet Karikatür Yarışması başlıyor Aydın’da 2. Ulusal Kadına Şiddet Karikatür Yarışması başlıyor

Aydın’ımızın tanınmış gazetecilerinden olan, sık sık röportajlar da yapan Ahmet Gözen arkadaşımız Ak Parti İl Başkanı Gökhan Ökten ile 30.07.2024 tarihinde bir mülakat gerçekleştirmiştir.

Sorulan soruları ve verilen cevapları dikkatli bir şekilde okudum.

Sorular güzel ama verilen cevapların ise hiç de iç açıcı olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.

Kısaca ve özet olarak söyleyecek olursak; “fasa fiso” cevaplar olarak nitelendirebiliriz

Yazının devamı: https://www.efelerhaber.com/bir-roportajin-dusundurdukleri-1