Kuşadası Belediyesi kente yeni yollar kazandırmak için kesintisiz çalışıyor Kuşadası Belediyesi kente yeni yollar kazandırmak için kesintisiz çalışıyor

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Aydın'da meydanlara inen vatandaşlar FETÖ'cülere nefes aldırmadı. FETÖ'nün alçak girişiminin yaşandığı gece saatlerinde Aydın AK Parti'de meydana inen ilk isimlerde dikkat çekti. Ortaya çıkan bir fotoğraf, o gece kim neredeydi tartışmalarına da son noktayı koydu. En dikkat çeken isimlerden biri de bugüne kadar bu sorularla ilgili tartışmalara girmeyen mevcut İl Başkanı Gökhan Ökten oldu.

İl Başkanı Ökten'in dönemin milletvekili Mehmet Erdem, dönemin İl Başkanı şu anda milletvekili olan Ömer Özmen, Efeler İlçe Başkanı Aytaç Arslan, şu anda Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olan parti yöneticesi Fatih Gürer ile birlikte Atatürk kent meydanına gelerek Abide Anıtı’nda darbeye direnen vatandaşlarla omuz omuza olduğu ortaya çıktı.

Hainler sokağa inince meydana koştu

Hain darbe girişiminin başladığı ilk anlarda televizyon ve internet yayınlarından görüntülerin paylaşılmasıyla beraber Gökhan Ökten’in sokağa çıkarak meydana gittiği ve vatandaşlarla birlikte demokrasiye sahip çıktığı öğrenildi.

Whatsapp Image 2024 07 17 At 20.42.38

Ökten’in gün boyu yaptığı çağrılarla vatandaşları milli iradeye sahip çıkmak için meydanlara davet ettiği, günlerce süren demokrasi nöbetlerinde yer alarak olası bir kalkışmanın karşısında dimdik durduğu öğrenildi.

AK Partili Savaş da Gazi Meclis’te direndi

FETÖ’cü alçakların Meclis’i bombaladığı esnada AK Parti Aydın Milletvekili TBMM KİT Komisyonu Mustafa Savaş’ın Meclis koridorunda olduğu öğrenildi. Mustafa Savaş’ın da darbecilerin sokağa çıkmasıyla birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gittiği, bombalama devam ederken Meclis’te olduğu bilgisine ulaşıldı.