KÜAD tarafından kozmetik sektöründe bir ilk: “Tüketici El Ktabı” tanıtıldı! KÜAD tarafından kozmetik sektöründe bir ilk: “Tüketici El Ktabı” tanıtıldı!
Sabun her banyo yüzeyinin pis görünmesine neden olur. Bunun nedeni banyon ürünlerindeki magnezyum ve kalsiyum stearatları sudaki minerallerle karışır. Bunu kaldırmak için de 15 dakikada etki gösteren bir karışım var.

Yüzey temizleyicisi sabun lekelerini ortadan kaldırabilir. Ancak aşındırıcı oldukları için çok kalıntıya neden olur. Lekeleri yok etmenin formülü başkadır.

Sprey şişesinin içine 1 su bardağı beyaz sirke, su ve 1 yemek kaşığı bulaşık deterjanı koyup karıştırın. Banyonun her yerine sıkmaya başlayın. 20 dakika bekleyin ve durulayın.

Bu aşamalı olarak uygulandığında sonuç verir. Durulanan banyo fayanslarını karbonat macunu kullanarak temizleyin. Bunun için 1 su bardağı karbonat ve az miktarda su gereklidir.

Yaklaşık 15 dakika kadar bekledikten sonra nemli bir bez veya süngerle ovalayarak silebilirsiniz.

Banyo ve tuvaletlerdeki musluk başlıklarını temizlemek için de doğru yöntemi uygulamak gerekir. Sirkeli su etkili olabilir. Spreyi sıktıktan sonra 10 dakika kadar bekleyip silin.

Paslanmaz çelik ürünler için sirkeyi suyla seyreltmeden kullanabilirsiniz. Ancak yağlanmış pirinç veya bronz için sirke riskli olabilir.

Banyoda oluşan lekeleri azaltmak için her kullanımdan sonra kurulamayı unutmayın. Bunun için cam sileceği veya mikrofiber bezlerden yardım alabilirsiniz.