Tralleis Antik Kenti ziyarete açılmak için gün sayıyor Tralleis Antik Kenti ziyarete açılmak için gün sayıyor
Yalova ili Taşköprü Belediyesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere, belediye İtfaiye Yönetmeliği hükümleri kapsamında, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak koşuluyla, belirtilen boş kadrolara itfaiye eri alımı yapacağını duyurdu.

Yalova ili Taşköprü Belediye Başkanlığı bünyesindeki eksikliği gidermek üzere Genel İdare Hizmetleri Sınıfında istihdam edilmek üzere 9. Dereceli kadrolarda istihdam sağlamak üzere alımı yapılacak personel kadrosu şu şekilde;

Başvuru süreci 26 Ağustos 2024 tarihi ile başlayarak en geç 29 Ağustos 2024 tarihine kadar başvuruların tamamlanmış olması gerekmektedir.

Boş itfaiye eri kadrolarına atanmak isteyen adaylardan 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 40’incı maddesi ile 48’inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinde belirtilen aşağıdaki şartlara talep edilecektir.

Adaylar, 26-29 Ağustos 2024 tarihine kadar başvuruların sadece Başvuru belgeleri ile birlikte aşağıda belirtilen adrese yapması gerekmektedir.

Başvuru adresi; Taşköprü Belediye Başkanlığı Merkez Mah. Fatih Cad. No: 21 Taşköprü/Çiftlikköy/YALOVA