Sanayinin Hayriye Ustası görenleri şaşırtıyor Sanayinin Hayriye Ustası görenleri şaşırtıyor
2024 Yılı Bilim ve Sanat Merkezleri Öğretmen Seçme ve Atama Kılavuzu kapsamında tercih yapmakta olan birçok vatandaş tarafından gözler BİLSEM öğretmen atama sonuçlarına çevrildi. Peki, BİLSEM öğretmen atama sonuçları açıklandı mı? BİLSEM atama sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

BİLSEM öğretmen atama sonuçları açıklandı mı? Sorusu, BİLSEM atama sonuçlarını beklemekte olan adaylar tarafından araştırılıyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen takvim doğrultusunda BİLSEM öğretmen atama sonuçları internet üzerinden adayların erişimine açılacak. Peki, BİLSEM öğretmen atama sonuçları açıklandı mı? BİLSEM atama sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 2024 MEB.GOV.TR BİLSEM öğretmen atama sonuçları!

BİLSEM ÖĞRETMEN ATAMA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

BİLSEM öğretmen atama sonuçları henüz açıklanmadı. 2024 BİLSEM öğretmen atama sonuçları 24 Temmuz 2024 tarihinde meb.gov.tr adresi üzerinden görüntülenebilecek.

BİLSEM ÖĞRETMEN ATAMA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı atama sonuçlarını 24 Temmuz 2024 tarihinde adayların erişimine açacak. Böylece adaylar internet üzerinde meb.gov.tr adresini ziyaret ederek tercih etmekte olduğu atama sonuçlarını görüntüleyebilecek.

BİLSEM ÖĞRETMEN ATAMA DETAYLARI

Öğretmenlerin tercihleri doğrultusunda, eşit puan durumunda Bakanlık tarafından açıklanan Değerlendirme Kriterleri Formu (EK-2) puanı daha yüksek olan adaya öncelik tanınacaktır.

Eğer eşitlik devam ederse, atanacak öğretmenler Bakanlık tarafından yapılacak bilgisayar kura çekimi ile belirlenecektir. 40 ve üzeri puan alan öğretmenlerden ataması yapılmayanların puanları geçersiz olacaktır.

Ayrıca, sözlü sınav puanları yalnızca başvuru yapılan yıl için geçerli olup, bir sonraki yıl için kullanılamayacaktır.