Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden anlamlı yarışma Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden anlamlı yarışma
edbir Yönetim Sistemi kapsamında, şirketin piyasasında gerçekleşen işlemler nedeniyle, 10 Eylül 2024 tarihinden itibaren 1 ay süreyle "Kredili İşlem Yasağı" ve "Emir Paketi" tedbirleri devreye alınacaktır. Bu tedbirlerin uygulanacağı son tarih ise 9 Ekim 2024 olarak belirlenmiştir.

Emir Paketi tedbirleri şunları kapsamaktadır:

Piyasa emri ve piyasadan limite emir girişinin kısıtlanması,Emir iptali, emir miktar azaltımı ve emir fiyat kötüleştirmesinin yasaklanması,Emir toplama bilgi yayınının kısıtlanması.

BİST'in duyurusu şöyle:

Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. ve 6. maddelerindeki hükümler çerçevesinde, Tedbir Yönetim Sistemi kapsamında, piyasasında gerçekleşen işlemler nedeniyle CEO Event Medya A.Ş. (CEOEM.E) payında 10/09/2024 tarihinden itibaren 1 ay süreyle "Kredili İşlem Yasağı" ve "Emir Paketi" tedbirleri uygulanacaktır. Emir paketi tedbiri, "piyasa emri ve piyasadan limite emir girişinin kısıtlanması", "emir iptalinin, emir miktar azaltımı ile emir fiyat kötüleştirmesinin yasaklanması" ve "emir toplama bilgi yayınının kısıtlanması" uygulamalarını kapsamaktadır.

Tedbirlerin uygulanacağı son tarih 09/10/2024'tür.

https://www.kap.org.tr/tr/BildirimPdf/1332176