Borsa güne yükselişle başladı Borsa güne yükselişle başladı
12 aylık bir program olarak planlanan Aile Destek Programı, Temmuz itibarıyla sona ermişti. 4 milyon hanenin yararlandığı programın yıl sonuna kadar uzatıldığı açıklandı. Peki, Aile Destek Ödemeleri Ağustos ayı ne zaman hesaba yatacak?

2022 yılından beri süregelen Aile Destek Programı, bu sene için bir kez daha uzatıldı ve yıl sonuna kadar ödeme yapılacağı açıklandı. Peki, 2024 Ağustos Aile Destek ödemeleri ne zaman hesaba atacak?

BU AY AİLE DESTEK ÖDEMESİ YAPILACAK MI? En son Temmuz ayında yapılan Aile Destek ödemeleri devam ediyor. Buna göre; 9 Ağustos'ta ödeme vatandaşların hesabına aktarılacak.

AİLE DESTEK PROGRAMI 88 MİLYARI AŞTI Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Türkiye Aile Destek Programı'nın bu yılının sonuna kadar uzatıldığını hatırlatan Göktaş, şu bilgileri verdi: "Ailelerimizden programın uzatılması için yoğun talep vardı. Programın uzatılmasının ardından ilk ödemeleri 9 Ağustos itibarıyla vatandaşlarımızın hesaplarına aktaracağız. 2024 yıl sonuna kadar her ay 3 milyondan fazla hanemize, 4 milyar lira ödeme yapmaya devam edeceğiz. Ailelerin aylık geliri ve çocuk sayısına göre belirlenen ödenekler, elektrik tüketim desteğini de içeriyor. 2 yıllık programla 4 milyondan fazla hanemize yaklaşık 68 milyar lira aile desteği sağladık.