Arda Güler'den EA FC 25'e tepki: Bu adamların maç izlediğini düşünmüyorum Arda Güler'den EA FC 25'e tepki: Bu adamların maç izlediğini düşünmüyorum
12 Ağustos Pazartesi günü oynanacak maçları merak etmekte olan birçok sporsever, Bugün hangi maçlar var? sorusuna yanıt bulmaya çalışıyor. Peki, Bugün hangi takımın maçı var, hangi kanalda? Bu akşam maç var mı?

Bugün hangi maçlar var? Sorusu, 12 Ağustos Pazartesi günü oynanacak olan maçları merak etmekte olan sporseverlerin gündeminde yer alıyor. Sporseverler tarafından günün maçları ve skorları, ilgiyle takip ediliyor ve bu kapsamda bugün hangi maçlar var sorusu sık sık gündeme geliyor. UEFA Şampiyonlar Ligi ve Trendyol Süper lig maçları başta olmak üzere birçok karşılaşmayı merak edenler tarafından araştırılıyor. Peki, Bugün hangi takımın maçı var, hangi kanalda? Bu akşam maç var mı?

BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR?

İşte 12 Ağustos Pazartesi bugün oynanacak olan maçlar;

Indy Eleven - New Mexico, 00:00, ABD USL Championship, USL Championship Youtube

Internacional - Paranaense, 01:00, Brezilya Serie A, Smart Spor 2, Spor Smart 2

Ç.Rizespor - Başakşehir, 21:00, Trendyol Süper Lig, Bein Sports 1, beIN Sports Tod TV

Bodrumspor - Gaziantep FK, 21:00, Trendyol Süper Lig, Bein Sports 2, beIN Sports Tod TV

Ümraniyespor - Çorum FK, 21:00, Trendyol 1. Lig, TRT Spor, Bein Sports Max 1, beIN Sports Tod TV

BU AKŞAM HANGİ MAÇLAR VAR?

12 Ağustos Pazartesi günü oynanacak olan karşılaşmalar, sporseverler tarafından araştırılıyor ve merak ediliyor.

Bugün oynanacak olan futbol karşılaşmaları şunlardır;

Çaykur Rizespor ile Başakşehir, bugün saat 21:00'de Trendyol Süper Lig mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Maç, Bein Sports 1 ve beIN Sports Tod TV kanallarından canlı olarak yayınlanacak. Aynı saatte Bodrumspor ile Gaziantep FK da Trendyol Süper Lig'de mücadele edecek ve bu karşılaşma Bein Sports 2 ve beIN Sports Tod TV'de izlenebilecek.

Ümraniyespor ile Çorum FK, saat 21:00'de Trendyol 1. Lig'de kozlarını paylaşacak ve bu maç TRT Spor, Bein Sports Max 1, ve beIN Sports Tod TV'de canlı olarak yayınlanacak.