Oturma bankını söküp, ağacın üstüne koydular Oturma bankını söküp, ağacın üstüne koydular
Deniz ürünleri, çoğu kişi için vazgeçilmez lezzetler arasındadır. Ve vegan beslenme tarzını benimseyenler için de bu lezzetlerin tadını çıkarmak, yaratıcı alternatifler bulmakla mümkün. Deniz bitkileri, bu noktada devreye girerek sofralarımıza bu esintiyi taşımanın anahtarı oluyor. Nori, wakame ve kombu gibi yosunları kullanmak, deniz ürünlerine has tat ve kokuyu soframıza taşımanın en kolay yollarından.

Yosunlar doğanın mucizevi bitkilerindendir. Denizlerde ve okyanuslarda yetişen bu bitkiler, içerdiği zengin mineraller ve vitaminlerle sağlığımız için son derece faydalıdır. Yosunlar özellikle iyot, kalsiyum, demir ve magnezyum açısından zengindir. Ayrıca antioksidan özellikleri sayesinde vücudumuzdaki serbest radikallerle savaşarak hücre yenilenmesine yardımcı olurlar.

Balık tadı için nori