CHP’li Atlı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Değerli hemşehrilerim,

Oturdukları yerden sahte kahramanlık hikayelerinin peşinden koşanların ne kentimize ne de topluma sağlayacağı hiç bir katkı yoktur.

Bugün bazı basın yayın organlarında TİP İlçe Başkanlığının haberlerini üzüntü ile okudum. Kentimizin ilk kadın belediye başkanı göreve geldiği günden beri mesai kavramı gözetmeksizin halkımızın ve ilçemizin gelişimine ve refah seviyesine katkı sunacak onlarca çalışma yaparken bu tür algı çalışmaları yapmak bazı kişi ve kişilerin ekmeğine yağ sürmekten ibarettir.

Kuşadası'nda 'İkioklu Şenliği' başladı Kuşadası'nda 'İkioklu Şenliği' başladı

Kentimizin kültür ve sanat etkinliklerinde Didim Belediye Başkanımız nezdinde şehre değer katan çalışmaların titizlikle yapıldığı ve planlandığı herkes tarafından bilinmektedir.

Gözlerinizi bürüyen eleştiri kültürünün renk olarak griyi ve akabinde karanlığı görmesi sizlerin bakış açısından ibarettir. Her yıl düzenlenen yazarlar festivali bu yıl kent meydanında yapılacak olması olumsuz bir tablo degil aksine daha olumlu bir tablo oluşturacak ve değer katacaktır.

Didim belediye başkanımız Hatice Gencay başta olmak üzere tüm belediye emekçilerimiz sizlerin yaptığı ve yapmaya çalıştığı bu algı operasyonları ile uğraşacak boş vakti yoktur.

Saygılarımla.

403826128 10231392002965404 7419550199742667015 N