Eğitim sezonu başladı, ayakkabı ve çanta tamiri yoğunlaştı Eğitim sezonu başladı, ayakkabı ve çanta tamiri yoğunlaştı
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), DCT Trading Dış Ticaret AŞ'nin halka arz başvurusunu onayladı. DCT Trading halka arzı katılım endeksine uygun mu? Sorusu bu kapsamda merak konusu oluyor. İşte DCT Trading Dış Ticaret halka arzı katılım endeksi detayları!

DCT Trading halka arzı katılım endeksine uygun mu? Sorusu, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından DCT Trading Dış Ticaret AŞ'nin halka arz duyurusunun gerçekleştirilmesi ile birlikte gündeme geldi ve islami hassasiyeti olan yatırımcılar tarafından araştırma konusu oldu. Peki, DCT Trading halka arzı katılım endeksine uygun mu? DCTTR caiz mi, halka arz helal mi? DCT Trading Dış Ticaret halka arzı katılım endeksi detayları!

DCT TRADİNG HALKA ARZI KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

DCT Trading Dış Ticaret A.Ş.'nin halka arzının katılım endeksine uygunluğu, yayımlanması öngörülen onaylı izahnamedeki borsa görüşü ve katılım finans ilkeleri bilgi formuna göre belirlenecektir. Buna göre DCT Trading Dış Ticaret A.Ş.'nin halka arzının katılım endeksine uygunluğu henüz bilinmemektedir.

DCT TRADİNG DIŞ TİCARET TALEP TOPLAMA BAŞLADI MI?

DCT Trading'in halka arzı için talep toplama işlemleri henüz başlamamıştır. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından yapılacak açıklamalar ve belirlenen tarihler sonrasında halka arz için kesin bir talep toplama tarihi belirlenecektir. Bu tarihten itibaren yatırımcılar, DCT Trading halka arzına yönelik lot taleplerinde bulunabileceklerdir.