Hayatını kaybeden Kore Gazisi Tetik son yolculuğuna uğurlandı Hayatını kaybeden Kore Gazisi Tetik son yolculuğuna uğurlandı
Denizbank hizmetlerini kullanmakta olan birçok kullanıcı tarafından yaşanmakta olan sorunlar dahilinde Denizbank çöktü mü? Sorusu araştırılıyor. Peki, Denizbank çöktü mü? Denizbank’ta sorun mu var, neden açılmıyor? 19 Temmuz Denizbank uygulaması çalışmıyor, neden?

Denizbank çöktü mü? Sorusu, Denizbank kullanıcıları tarafından arama motorları üzerinde sorgulatılıyor ve merak ediliyor. Uygulama içerisinde beyaz ekran, 404 hatası veya benzer hatalar almakta olan kullanıcılar bunu sebebine dair araştırmalarını sürdürüyor. Peki, Denizbank çöktü mü? Denizbank’ta sorun mu var, neden açılmıyor? 19 Temmuz Denizbank uygulaması çalışmıyor, neden?

DENİZBANK ÇÖKTÜ MÜ?

Denizbank, Microsoft'un sisteminde yaşanan arıza nedeniyle etkilenen şirketler arasında yer aldı. ABD merkezli teknoloji şirketi Microsoft'un sistemlerinde yaşanan arıza Denizbank’ı da etkiledi. Buna göre 19 Temmuz tarihinde Denizbank uygulaması ve diğer hizmetlerinde bir sorun yaşandığı doğrulandı.

Denizbank tarafından konu hakkında yapılan açıklamalar şu şekilde;

"Değerli Müşterilerimiz, Kullandığımız global yazılım sisteminin dünya genelinde yaşadığı teknik aksaklık nedeniyle ülkemizde de birçok kurumu etkileyen kesintiler yaşanmaktadır. Bankamız, söz konusu aksaklığın giderilmesi ve tüm kanallarımızın en kısa sürede hizmete açılması için çalışmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz."

DENİZBANK UYGULAMASI ÇALIŞMIYOR, NEDEN?

Denizbank uygulamasına erişimde yaşanan sorunların Microsoft'un sisteminde yaşanan arıza nedeniyle olduğu bilinmekte. Bu nedenle konu hakkında yapılacak olan açıklamalar müşteriler tarafından bekleniyor.