Samsunsporlu Bennasser'den taraftara çağrı! "Yanımızda olmaya devam etsinler..." Samsunsporlu Bennasser'den taraftara çağrı! "Yanımızda olmaya devam etsinler..."
Sağ bek arayan Galatasaray, Guela Doue’yi bitirdi. 21 yaşındaki Fildişi Sahilli oyuncu için kulübü Rennes’e 6 milyon euro ödenecek.

Geçen sezon Kaan Ayhan ve Barış Alper gibi oyuncuları alışık olmadıkları sağ bekte oynatan Galatasaray, bu sorunu çözdü. Uzun pazarlıklar sonrasında Fransız ekibi Rennes 6 milyon euroyu kabul etti. 2023’te piyasa değeri 1 milyon euro olan Doue’nin şu anda piyasa değeri 7 milyon euroya çıktı.

BONUSLARLA İKNA EDİLDİ

Galatasaray hem oyuncuyu hem kulübü Rennes’i başarı bonusları ile ikna etti. Sarıkırmızılı ekip, sağ bek dışında stoperde de oynayabilen Doue ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak.

Fildişi Sahilli oyuncunun birkaç gün içinde İstanbul’a gelmesi bekleniyor. Cim Bom, Kopenhag’ın 21 yaşındaki yıldızı Elias Jelert konusunda da görüşmelere devam ediyor. Jelert sol bekte de oynayabiliyor.

BARIŞ ALPER İÇİN SIRA VAR

Galatasaray’daki performansını Milli Takım’la taçlandıran Barış Alper Yılmaz için ünlü kulüpler sıraya girdi.

Daily Mail, EURO 2024’te dikkat çeken performansı ile Barış’ın son olarak Aston Villa’nın takibine girdiğini yazdı.

Gazete, Liverpool, Arsenal ve Dortmund’un da talip olduğu 24 yaşındaki oyuncu için Galatasaray’ın en az 20 milyon euro bonservis beklentisi olduğunun altını çizdi.

YUNUS AKGÜN ÇİZME YOLUNDA

Galatasaray’ın geçen sezon İngiltere Championship ekiplerinden Leicester City’ye kiraladığı Yunus Akgün’e İtalya Serie A’dan talip var.

İtalyan ekibi Hellas Verona 24 yaşındaki kanat oyuncusu için Galatasaray ile temasa geçtiği belirtildi. Yunus, Süper Lig’de toplam 74 maça çıkarken 10 gol ve 16 asistlik bir performans sergiledi.

GALATASARAY TRENCİN’E ACIMADI

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında özel maçta karşılaştığı Slovakya 1. Ligi ekibi Trencin’i farklı mağlup etti. 4-1 kazanan Cim Bom’un gollerini Köhn, Ziyech, Mertens ve Batshuayi attı.

Özellikle Mertens’in attığı şık gol görülmeye değerdi. Avusturya ekibinin tek sayısını Uchegbu kaydetti. Bu maçın ardından Galatasaray’ın Avusturya kampının ilk etabı tamamlandı.

Türkiye’ye dönecek olan sarı-kırmızılılar, ikinci etap için 22 Temmuz’da yine bu ülkeye gidecek. İlk hazırlık maçında LASK’a 3-2 mağlup olan Galatasaray, ikinci maçında ise Fortuna Düsseldorf’a 5-2 yenilmişti