Gündem

Ebimbe, Chukwuemeka, Rayan Cherki birlikte imzaya geliyor! Dursun Özbek yılın transfer bombasını patlattı

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ... Galatasaray, Roma’nın Polonyalı sol kanat oyuncusu Nicola Zalewski için Çizme’ye çıkarma yaptı. Transfer ekibi, hem İtalyan kulübünü hem de 22 yaşındaki genç yıldızı ikna ederek Türkiye’ye dönmeyi planlıyor. Ayrıca PSG ve Borussia Dortmund'un istediği yıldız isim de imza atmaya geliyor. İşte transfer haberinin detayları...

Bu sezon da Süper Lig’deki şampiyonluk unvanını korumak isteyen ve Avrupa’da başarı hedefleyen Galatasaray, transferin son haftasında eksik bölgelerine yıldız takviyesi yapmak için çalışmalarını hızlandırdı.

Victor Osimhen’le tüm dünyanın dikkatini çeken Cim Bom, ancak diğer bölgelerde güç kaybı yaşadı. Kerem’in gidişi sonrasında takımda asıl pozisyonu kanat olan 3 oyuncu;

Barış Alper Yılmaz, Hakim Ziyech ve Yunus Akgün kaldı. Galatasaray’ın işte bu doğrultuda bir süredir temasta olduğu Roma’dan Nicola Zalewski için gaza iyice bastığı bildirildi.

İtalyan basınında Aslan’ın, 8+3 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkardığı bildirildi. Polonyalı sol kanat oyuncusuna 4 yıllık sözleşme ve senelik maaş olarak da 2 milyon Euro teklif edildiği bilgisine ulaşıldı.

Aslan’da transferden sorumlu isimlerin, 22 yaşındaki oyuncuda kesin olarak mutlu sona ulaşmak ve imzayı attırmak adına İtalya’ya hareket ettikleri konuşuluyor.

Sağ kanada takviye isteyen Galatasaray’da listenin üst sırasında Frankfurt’tan Junior Ebimbe bulunuyor. Kamerun asıllı Fransız oyuncu, merkez orta saha olarak da görev alabiliyor.

PSG altyapısından yetişen, Le Havre ile Dijon’da kiralık oynayan 23 yaşındaki futbolcu ardından bonservisi ile Frankfurt’un yolunu tutmuştu.

Yaz transfer döneminde Napoli’nin kapısından dönen Ebimbe’ye kulübü Frankfurt 10 milyon Euro değer biçiyor.

Galatasaray cephesi, Alman ekibiyle satın alma opsiyonlu kiralama formülü üzerinde anlaşmaya çalışıyor. Aslan, bu transferde ısrarcı!

Aslan, transferin bitimine kısa bir süre kala çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sarı-Kırmızılılar için İngiltere’den Carney Chukwuemeka iddiası gündeme geldi.

TeamTalk’ta yer alan habere göre, Galatasaray, Chelsea forması giyen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu ile ilgileniyor.

Sarı-Kırmızılıar’ın bu transfer için girişimlere başladığı ve genç oyuncuyu Türkiye’ye transfer konusunda ikna etmeye çalıştığı kaydedildi. Chelsea’nin bu sezon hiç süre almayan 20 yaşındaki orta saha oyuncusu konusunda transfer tekliflerine açık olduğu ifade edildi.

Galatasaray’dan transferin bitmesine kısa bir süre kala önemli bir hamle geldi. Fransız basınında yer alan habere göre, Galatasaray, Lyon’dan Rayan Cherki’nin transferi için harekete geçti.

Fransız basınında yer alan habere göre, Lyon’un Cherki’ye yaz transfer döneminde takımdan ayrılması için izin verdiği, ancak 21 yaşındaki futbolcunun PSG ve Borussia Dortmund’a transferinin çeşitli nedenlerden dolayı gerçekleşmediği hatırlatıldı.

Galatasaray’ın Cherki ile ilk görüşmeyi yaptığı belirtildi. Sarı Kırmızılılar’ın teknik direktörü Okan Buruk’un, 21 yaşındaki futbolcuyu on numarada değil kanatta kullanmayı planladığı ifade edildi.