Kuşadası’nda 19 Eylül Gaziler Günü kutlandı Kuşadası’nda 19 Eylül Gaziler Günü kutlandı
FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe taraftarının sabırsızlıkla beklediği yıldız golcü için flaş gelişme yaşandı. Sportif Direktörden gelen açıklama, Sarı-Lacivertli ekibin, yıldız golcünün transferinde avantajı kaptığının büyük bir göstergesi oldu. Öte yandan Fenerbahçe Manchester United'ın yıldızıyla anlaşma sağladı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları tam gaz devam ederken diğer taraftan transfer çalışmaları da devam ediyor ve Sarı-Lacivertli ekip, bombaları art arda patlatmayı planlıyor.

Fenerbahçe, Allan Saint-Maximin’in 8 milyon Euro karşılığında kiralandığını açıkladı. Kiralama ücreti 4 eşit taksitte ödenecek. Oyuncunun bu sezonki maaşını Al-Ahli karşılayacak.

Fenerbahçe, Allan Saint-Maximin’in kiralık transferini KAP’a bildirdi. Fenerbahçe Futbol AŞ’den Borsa İstanbul’a yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da yayımlanan açıklamada, “Profesyonel futbolcu Allan Irenee Saint-Maximin’in geçici transferi konusunda, futbolcu ve kulübü AlAhli ile görüşmelere başlanmıştır. Futbolcu sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere bu akşam İstanbul’a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız” denildi.

SEZON PERFORMANSI

31 maçta 4 gol, 10 asist Sarı-Lacivertliler, Allan Saint-Maximin’in 8 milyon Euro karşılığında kiralandığını açıkladı. Kiralama ücreti 4 eşit taksitte ödenecek. Oyuncunun bu sezonki maaşını Al-Ahli karşılayacak. 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu, Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli’de geçen sezon 31 maçta 4 gol, 10 asist kaydetti.

SIRADAKİ YILDIZ...

Fenerbahçe'de Allan Saint-Maximin'in ardından tüm gözler Faslı yıldız En-Nesyri'ye çevrilmiş durumda....

Sevilla Sportif Direktörü Victor Orta, Youssef En-Nesyri’yle Avrupa’dan birçok takımın ilgilendiği söyledi. Orta, En-Nesyri’nin transfer durumunda herhangi bir gelişme olmadığını ve Roma’dan teklif almadığını belirtti.

İspanya LaLiga’da Sevilla, yeni transferleri Saul Niguez ve Albert Sambi Lokonga için imza töreni düzenlendi. İmza töreninde soruları yanıtlayan sportif direktör Victor Orta, Fenerbahçe’nin de ilgilendiği Youssef En-Nesyri’ye Avrupa’dan birçok takımın ilgisinin olduğunu söyledi.

Orta açıklamasında, “En-Nesyri için son 48 saatte çok değişiklik olmadı. Şu anda bizim kabul edebileceğimiz bir teklif gelmedi. Roma’dan gelen resmi bir teklif yok. Roma’dan hiçbir şey gelmedi” dedi.

FENER AVANTAJI KAPTI

Araplar ikinci planda Fenerbahçe’nin uzun süredir kadrosuna katmak adına için girişimlerde bulunduğu yıldız oyuncu için Roma’nın bu açıklamayla beraber devreden çıkması Sarı-Lacivertliler’in transferi bitirebilmek adına gücünü artırmış durumda.

Yönetimin bu hafta sonuna kadar başarılı oyuncunun transferini bitirebilmek adına yeni bir teklifle İspanyolların kapısını çalmasını bekliyor.

Arap ülkelerinden de teklifler alan En-Nesyri’nin gönlü Avrupa’da kalmaktan yana. Bu kapsamda Fenerbahçe’nin en ciddi talip olarak tek kalması işin son aşamaya geldiğine dair yorumları beraberinde getiriyor.

Öte yandan Sarı-Lacivertliler'in önemli bir transferi daha bitirmek üzere olduğu iddia edildi.

TRT Spor'dan Barış Yurdseven'in haberine göre; Fenerbahçe, son olarak Manchester United forması giyen Sofyan Amrabat ile anlaşma aşamasına geldi.

Geçtiğimiz günlerde futbol yorumcusu Uğur Karakullukçu; kendi YouTube kanalında yaptığı programda eski Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur'un Faslı oyuncunun transferi için takımıyla 6 milyon Euro'ya anlaşmaya vardığı, Dursun Özbek yönetiminin ise transferi veto ettiğini iddia etti.

Geçtiğimiz sezonun başında İtalya Serie A ekibi Fiorentina'dan Manchester United'a 9 milyon Euro karşılığında kiralık olarak katılan Faslı orta saha, sezonun tamamlanması ile takımına dönmüştü.