Gündem

ESRA EROL NE ZAMAN BAŞLIYOR 2024? Esra Erol’da 2 Eylül’de başlıyor! Esra Erol’da yeni sezon, yeni bölüm tarihi belli oldu mu?

Esra Erol’da programının izleyicileri tarafından yeni sezon, yeni bölüm tarihi merak ediliyor ve bu kapsamda Esra Erol ne zaman başlıyor 2024? Sorusu araştırılıyor. Peki, Esra Erol ne zaman başlıyor 2024? Esra Erol yeni sezon, yeni bölüm tarihi belli oldu mu?

Esra Erol ne zaman başlıyor 2024? Sorusu, Esra Erol'da programının sezon finali yapmasının ardından izleyiciler tarafından merakla araştırılıyor. ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Esra Erol'da programı, sezon finalini 28 Haziran Cuma günü yapmıştı. Peki, Esra Erol ne zaman başlıyor 2024? Esra Erol'da yeni sezon, yeni bölüm hangi tarihte başlayacak?

ESRA EROL NE ZAMAN BAŞLIYOR 2024?

Esra Erol'da programının yeni bölümleri 2 Eylül 2024 tarihinde ATV ekranlarında başlayacak. ATV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı "Esra Erol'da," yeni sezonu için geri sayıma başladı.

Haziran ayında sezon finali yaparak izleyicilere kısa bir ara veren program, 2 Eylül 2024 tarihinde yeni sezonuyla izleyicilerle buluşacak.

Esra Erol'un sunduğu program, her sezon olduğu gibi bu yıl da büyük bir heyecanla bekleniyor.

ESRA EROL'DA YENİ SEZON, YENİ BÖLÜM HANGİ TARİHTE BAŞLAYACAK?

İzleyicilerin merakla beklediği Esra Erol'da programının yeni bölümleri 2 Eylül 2024 tarihinde ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.

Programın yeni sezonunda yaşanacak olaylar ve çözülmesi beklenen konular, izleyiciler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Sezonun başlamasıyla birlikte, Esra Erol ve ekibi izleyicileri yine birbirinden ilginç ve duygusal hikayelerle buluşturacak.