Fenerbahçe ve Galatasaray'da ayrılıklar sonrası sürpriz! Biri takımını sırtladı, diğeri maça bile çıkamadı... Fenerbahçe ve Galatasaray'da ayrılıklar sonrası sürpriz! Biri takımını sırtladı, diğeri maça bile çıkamadı...
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho transferde en doğru hamleleri yapmak istediklerini söyledi. Hazırlık çalışmalarının ikinci ayağı için Avustarya’ya giden sarı lacivertlilerde Mourinho, İstanbul’dan ayrılmadan önce FBTV’ye yaptığı açıklamada kadro ile ilgili şunları söyledi: “Bütün oyuncular elimde değil ama geçen seneden kalan kaliteli bir takımımız var. Biz transfer döneminde de doğru şeyleri, pazardaki doğru anda ve akıllı bir şekilde yapmak istiyoruz.

İDDİALARA AYIRACAK VAKTİM YOK

Duygusal olarak değil, akıllı bir şekilde hareket etmek istiyoruz. Önümüzdeki haftalardan itibaren de tahmin ediyorum ki bizim yaklaşımımıza uyacak oyuncuları kadromuza katacağız. Hiçbir takım transfer döneminde şampiyon olmaz. Şampiyonluklar nisan ayında, mayıs ayında kazanılır. Transfer sezonunda ancak transfer kupası kazanırsınız ki böyle bir kupa yok zaten. Sakin olmamız gerekiyor, ne istediğimizi biliyoruz. Eminim ki istediğimiz şeyleri de bu süre içerisinde yapacağız.