Bodrum-Didim feribot seferleri bir ay erken iptal edildi Bodrum-Didim feribot seferleri bir ay erken iptal edildi
FENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde Arjantin ekibi Boca Juniors'tan kadrosuna katmak için yoğun bir çaba gösterdiği Medina hakkında şok eden gerçek ortaya çıktı. Sarı-Lacivertli ekip, transferin son gününe kadar Arjantinli genç yıldız için büyük uğraş vermesine rağmen oyuncuyu sezon başında takıma dahil edemedi. İşte detaylar...

Sarı-Lacivertliler, Medina için Arjantin ekibine bonuslarla 15 milyon Dolar ve sonraki satıştan pay önermişti. Bunun kabul edilmesi beklenirken, renktaş kulüp yeniden fikir değiştirdi.

Cristian Medina’yı, Arjantin’de sezon sona erdikten sonra ocak ayında göndermeyi teklif etmişlerdi.

Boca Juniors’ın uzlaşmaz tavırları nedeniyle Fenerbahçe, çok istemesine rağmen Medina’yı, UEFA listesine yetiştiremedi. 22 yaşındaki orta saha oyuncusu bu duruma fazlasıyla sinirlenmişti.

Kulüp başkanı Juan Roman Riquelme şle bire bir özel bir görüşme yapmak için randevu talep etti.

Sarı Lacivertliler de her şeye rağmen, Jose Mourinho’nın çok istediği yıldız futbolcudan vazgeçmedi. Ancak yönetim, strateji değişikliğine gitme kararı almıştı.

Kanarya Cristian Medina için 15 milyon Dolar ve sonraki satıştan yüzde 20 pay önermişti.

22 yaşındaki futbolcu ocak ayında Fenerbahçe’ye katılacağı için bu kez teklif şu ankinden çok daha düşük olacak.

Sarı-Lacivertliler geçen sezon Rade Krunic için benzer yolu izlemişti. Milan, sezon başında 10 milyon Euro’ya satmadığı Boşnak orta saha oyuncusunu, devre arasında 1.5 milyon Euro’luk zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralamaya razı olmuştu.

Fenerbahçe'nin kulübü Boca Juniors ve oyuncuyla anlaşma sağladığı Cristian Medina transferinde ilginç duyanları şaşkına uğratan bir gerçek ortaya çıktı.

Arjantin basınından German Garcia Grova'nın haberine göre; Fenerbahçe ile Boca Juniors arasında Medina için anlaşma sağlandı ancak Boca'dan Fenerbahçe'ye gitmesi gereken e-posta, hatalı bir şekilde iletildi.

Boca Juniors Sportif Direktörü Marcelo Delgado'nun e-posta metninde "Fenerbahçe" yerine "Fenerbache" yazdığı için belgenin Fenerbahçe'ye ulaşmadığı vurgulandı.

Bunun üzerine transferde büyük bir hata yapıldı ve iki taraf için de istenmeyen bir sonuç ortaya çıktı. Ancak, her şeye rağmen Medina'nın ocak ayındaki transfer döneminde Fenerbahçe'nin kadrosuna katılması bekleniyor.