Samsunsporlu Bennasser'den taraftara çağrı! "Yanımızda olmaya devam etsinler..." Samsunsporlu Bennasser'den taraftara çağrı! "Yanımızda olmaya devam etsinler..."
Lugano - Fenerbahçe maçı UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2. ön eleme turu kapsamında gerçekleştirilecek. Jose Mourinho yönetiminde ilk resmi mücadelesine çıkmaya hazırlanan Fenerbahçe'nin maçı hangi kanalda? Lugano - Fenerbahçe maçı saat kaçta, ne zaman oynanacak? Fenerbahçe maçı şifreli mi?

Fenerbahçe'nin maçı hangi kanalda? Sorusu, bugün oynanacak Fenerbahçe maçı, taraftarlar başta olmak üzere birçok sporsever tarafından araştırılıyor. Fenerbahçe, İsviçre'nin Lugano takımıyla kozlarını paylaşmaya hazırlanıyor. Peki, Fenerbahçe'nin maçı hangi kanalda? Lugano - Fenerbahçe maçı saat kaçta, ne zaman oynanacak? Fenerbahçe maçı şifreli mi?

FENERBAHÇE'NİN MAÇI HANGİ KANALDA?

Sarı Kanarya’nın Şampiyonlar Ligi yolundaki ikinci ön eleme turundaki İsviçre temsilcisi FC Lugano ile yarın akşam 21.30’da (TSİ) oynayacağı ilk maçının, D-Smart ile D-Smart GO’dan yayınlanacağı öğrenildi. Buna göre Lugano - Fenerbahçe maçı Lugano - Fenerbahçe maçı canlı olarak izlenilebilecek.

LUGANO - FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA, NE ZAMAN OYNANACAK?

Lugano ile Fenerbahçe arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu maçı, 23 Temmuz Salı günü oynanacak. Karşılaşma, Türkiye saati ile 21:30'da başlayacak.

FENERBAHÇE MAÇI ŞİFRELİ Mİ?

Lugano ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşma, D-Smart ile D-Smart GO üzerinden şifreli olarak izlenebilecek.

FENERBAHÇE’NİN İLK 11’İ

Kaleci: İrfan Can Eğribayat, Dominik Livakovic, Ertuğrul Çetin

Savunma: Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, Rodrigo Becao

Orta Saha: İsmail Yüksek, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, Ryan Kent, İrfan Can Kahveci, Bartuğ Elmaz, Rade Krunic, Fred, Sebastian Szymanski, Oğuz Aydın

Forvet: Edin Dzeko, Dusan Tadic, Bright Osayi-Samuel, Cenk Tosun, Allan Saint-Maximin

FENERBAHÇE - LUGANO MAÇI NEREDE OYNANACAK?

Karşılaşma, Lugano'da, Stadio di Cornaredo Stadyumu'nda gerçekleşecek.