Başkan Çerçioğlu’nun hizmetleri tüm Türkiye’de vatandaşların yanında Başkan Çerçioğlu’nun hizmetleri tüm Türkiye’de vatandaşların yanında
FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'den ayrılıyor. Sol bek arayışına başlayan Fenerbahçe’de gündeme gelen son isim, teknik direktör Jose Mourinho'nun prensi oldu. Kanarya, transferde atağa kalkarken İspanyol yıldızı kiralık olarak kadrosuna katabilir. İşte Fenerbahçe'nin sol bek transferine dair detaylar...

Ferdi Kadıoğlu’nun satılma ihtimali her geçen gün artınca, Fenerbahçe yeni sol bek transferi için atağa kalktı ve arayışlara tüm hızıyla başladı.

Fenerbahçe'nin Ferdi için 40 milyon Euro bonservis bedeli istediğinin altı çizilirken transferin son günlerine doğru, onu isteyen kulüplerin Sarı-Lacivertli ekibin istediği teklifi verebileceği ifade ediliyor.

Ferdi'nin ayrılma ihtimali güçlenirken Kanarya'da sol bek konusunda transfer çalışmaları hız kazandı. Lecce’li Patrcik Dorgu’nun maliyetini araştıran Sarı-Lacivertliler’in gündemine aldığı son isim Sergio Reguilon oldu.

Jose Mourinho, Tottenham’ı çalıştırdığı dönemde, 2020 yılında İspanyol yıldızı 30 milyon Euro’ya Real Madrid’den transfer etmişti. O dönemde, Reguilon için Mourinho'nun prensi şeklinde ifadeler kullanılmıştı.

Portekizli teknik adamın İngiliz ekibinden gönderilmesinin ardından Reguilon için işler iyi gitmemişti.

Önce Atletico Madrid’e kiralanan 27 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Manchester United’da, ikinci devresini ise Brentford’da geçirdi.

Fenerbahçe de Tottenham’ın kadroda düşünmediği Reguilon’u kiralamak istiyor. Ancak İngiliz ekibi, oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda biteceği için bu duruma sıcak bakmıyor.

Ancak anlaşmaya zorunlu satın alma opsiyonu dahil edilirse, bu transferin gerçekleşme ihtimalinin bir hayli yüksek olduğu vurgulanıyor.

Sarı-Lacivertlliler, şu ana kadar transfere 48 milyon Euro harcadı. En az iki orta saha oyuncusu daha alınması bekleniyor.

Bu nedenle Fenerbahçe, bu sezonki bütçeyi zorlamamak adına zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralama seçeneğine sıcak bakabilir.

Fanatik'te yer alan habere göre; Mourinho'nun da takımda görmek istediği Reguilon için ilerleyen günlerde transfer konusunda oldukça sıcak gelişmeler yaşanmasına kesin gözüyle bakılıyor.