Okul kantinlerine yönelik Hijyen ve Gıda Güvenliği toplantısı yapıldı Okul kantinlerine yönelik Hijyen ve Gıda Güvenliği toplantısı yapıldı
FENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu takıma veda etti. Yıldız oyuncu Premier Lig ekiplerinden Brighton ile anlaştı. Bu ayrılık sonrası deprem yaratacak bir haber daha geldi. Takımdan ayrılması beklenen Ryan Kent, Krunic ve Cengiz Ünder yerine Mourinho'nun gözdesi gidiyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de sergilediği performansla dev takımları peşine takan Ferdi Kadıoğlu'nun yeni adresi belli oldu.

Premier Lig ekibi Brighton ile anlaşma sağlayan milli futbolcu, özel uçakla İngiltere'ye gitti. Bu gelişmeyi sarı-lacivertli takım resmen açıkladı.

Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Futbolcumuz Ferdi Kadıoğlu, Premier Lig ekiplerinden Brighton & Hove Albion FC ile transfer görüşmelerini ilerletmek ve sağlık kontrolünden geçmek üzere kulübümüz tarafından izinli bir şekilde İngiltere’ye gidecektir."

Öte yandan İngiltere Premier Ligi’nde Chelsea’nin kadrosunda büyük bir temizlik kararı almasının ardından birçok oyuncusu satış listesine konmuştu. Fenerbahçe’nin de, Maviler’den sol bek Ben Chilwell, kanat oyuncusu Raheem Sterling ve henüz durumu belli olmayan stoper Benoit Badiashile’yi listesine dahil ettiği öğrenilmişti.

5 YILLIK ANLAŞMA YAPACAK

Kanarya’nın kurmaylarının, Brighton’la 5 yıllık sözleşme konusunda anlaşmaya varan Ferdi’yi resmen satmasının ardından ilk önceliğinin sol bek olacağı ve Jose Mourinho’nun da Premier Lig’den tanıdığı Chilwell için girişimlerin hızlanacağı bilgisine ulaşıldı.

Öte yandan Milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılığının ardından sarı-lacivertlilerde Bright Osayi-Samuel krizi yaşanıyor!

Sabah'ın yer verdiği habere göre Nijeryalı sağ bek, Kanarya'nın yıllık 1.8 milyon euro'dan 3 yıllık yeni sözleşme teklifini reddetti.

26 yaşındaki yıldızın Fenerbahçe'den isteğinin 2.5 milyon euro olduğu gelen bilgiler arasında.

Taraflar arasında anlaşma sağlanmazsa sözleşmesinin son yılında olan Osayi-Samuel sezon sonunda kulüpten bedelsiz olarak ayrılacak.