Samsunsporlu Bennasser'den taraftara çağrı! "Yanımızda olmaya devam etsinler..." Samsunsporlu Bennasser'den taraftara çağrı! "Yanımızda olmaya devam etsinler..."
Paris 2024 Olimpiyatları C grubu ikinci maçında Filenin Sultanları, Dominik Cumhuriyeti ile karşı karşıya geldi. Maçtan 3-1 galip ayrılan Sultanlar çeyrek finale yükseldi. Melissa Vargas müsabakada fırtına estirdi.

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları Voleybol C Grubu'nda Dominik Cumhuriyeti ile kozlarını paylaştı.

ÇEYREK FİNALDEYİZ

Filenin Sultanları, 1-0 geriye düştüğü maçta rakibini 3-1 mağlup etti ve Paris 2024'te 2'de 2 yaptı.

ZEHRA GÜNEŞ MÜJDESİ

Uzun süren sakatlığını atlatan Zehra Güneş 2 ay sonra ilk kez milli takımda ilk 6'da sahaya çıktı.

Zehra maçta 9 sayı üretti. 4 blok ile karşılaşmanın en çok blok yapan oyuncusu, 8 sektirme ile karşılaşmanın blokta en çok top sektiren oyuncusu oldu

MELISSA VARGAS ŞOV

Türkiye'de sayı yükünü sırtlayan Melissa Vargas bir önceki maçta olduğu gibi 30 sayı barajını geçti. Dominik karşısında Vargas 31 sayı buldu.

GİZEM: İLK SETLERİ UYANMAK İÇİN KULLANIYORUZ

Gizem Örge: Çok mutluyuz, önceliğimiz çeyrek finali garantilemekti. Maçlarda en iyi şekilde performans göstermekti. Galiba ilk setleri biraz uyanmak için kullanıyoruz.

Umarım İtalya maçında buna ihtiyacımız olmaz. Çeyrek Final'de de güçlü bir şekilde kendimizi ilk 4'e atmak istiyoruz.

İLK MAÇTA DA HOLLANDA'YA KARŞI GERİ DÖNMÜŞTÜK

Milliler, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda geçtiğimiz pazartesi günü çıktığı ilk maçında Hollanda karşısında karar setini 15-13 kazanarak 2-0 geriye düştüğü maçtan galibiyetle ayrılmış ve gruplara müthiş bir geri dönüşle başlamıştı.

SIRADAKİ RAKİP İTALYA!

C Grubu'nda yer alan milliler, 4 Ağustos Pazar günü İtalya ile mücadele edecek. Başantrenör Daniele Santarelli yönetimindeki Ay-Yıldızlılar'ın kadrosunda Gizem Örge, Cansu Özbay, Melissa Vargas, Hande Baladın, Meliha Diken, Derya Cebecioğlu, Elif Şahin, Eda Erdem Dündar, Aslı Kalaç, Zehra Güneş, İlkin Aydın Ebrar Karakurt ve Beyza Arıcı bulunuyor.