Arda Güler'den EA FC 25'e tepki: Bu adamların maç izlediğini düşünmüyorum Arda Güler'den EA FC 25'e tepki: Bu adamların maç izlediğini düşünmüyorum
Süper Kupa maçının bilet fiyatları belli oldu. Beşiktaşlı taraftarlar doğu ve kuzey tribünlerinde yer alırken Galatasaraylı taraftarlar ise güney ve batı tribünlerinde bulunacak. Süper Kupa heyecanına ortak olmak isteyen futbolseverler ise bilet fiyatlarına ve satışa sunulacağı tarihe odaklandı. Peki Süper Kupa biletleri ne zaman satışa çıkacak?

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'de geçen sezonun şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası'nı kazanan Beşiktaş'ın karşı karşıya geleceği Süper Kupa final maçı bilet fiyatlarını duyurdu. Peki, Süper Kupa finali ne zaman? Süper Kupa Galatasaray Beşiktaş maç biletleri ne zaman satışa çıkacak?

SÜPER KUPA BİLETİ NE KADAR? Bilet fiyatları kale arkaları 600 TL, Doğu-Batı tribünleri 1200 TL olarak belirlendi. Biletler, 30 Temmuz 2024 Salı günü www.passo.com.tr sitesinden satışa çıkarılacaktır. Tüm bilet satış detayları passolig sitesinde yer alacaktır.

Galatasaray taraftarı batı ve güney tribünlerinde yer alırken Beşiktaş taraftarı ise doğu ve kuzey tribünlerinde maçı takip edebilecek.

SÜPER KUPA MAÇI NE ZAMAN? Süper Lig'de geçen sezonun şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası'nı kazanan Beşiktaş'ın karşı karşıya geleceği 2024 Turkcell Süper Kupa maçı, 3 Ağustos'ta Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 20.45’te başlayacak.