Samsunsporlu Bennasser'den taraftara çağrı! "Yanımızda olmaya devam etsinler..." Samsunsporlu Bennasser'den taraftara çağrı! "Yanımızda olmaya devam etsinler..."
1- Dursun Özbek ve yönetimi, transferlerde geç kaldı. Karaborsa bilet iddialarıyla sarsılan Özbek’in ekibiyle olan iletişim sorunu yöneticilerin yaptığı birbirinden farklı açıklamalarıyla ortaya çıktı. 2- Teknik direktör Okan Buruk’un kadro tercihleri eleştirildi. Young Boys’a elenmenin baş sorumlusu olarak gösterilen Buruk’un takım içindeki dengeleri gözetemediği futbolcuların bundan rahatsız olduğu ifade edildi. 3- Futbolcular arasındaki kopukluk takımdaşlık duygusunu kaybettirdi. Zaha ve Köhn krizi; Ziyech ile Mertens’in isteksiz görüntüsü akıllarda soru işareti bıraktı. 4- Cim Bom’un kaptanı Muslera, yeni sezonda tanınmayacak halde... Süper Lig’e gelen en iyi yabancı kaleci olarak gösterilen Nando, hem hatalı goller yedi hem de Young Boys maçında rakibine yaptığı fair-play dışı hareketiyle ‘Yok artık’ dedirtti.

Şampiyonlar Ligi yolculuğu Young Boys’a karşı her iki maçta yenilerek son bulan Galatasaray’da dertler derya oldu... Süper Kupa’da Beşiktaş’a karşı alınan 5-0’lık mağlubiyetle sezona hüsranla başlayan Cim Bom, patron katından; en alt kademeye kadar önemli problemler yaşıyor.

Transfer çalışmalarında ağır davranan yönetim, son günlerde karaborsa bilet satışı iddialarıyla sarsıldı. Geçen hafta “Transfer sezonunu kapattık” diyen yöneticiler, bir önceki gün “1-2 takviye yapabiliriz” diye açıklamalar yapınca yönetim içindeki iletişimsizlik ortaya çıktı.

BURUK TURU VERDİ

Son iki sezonda kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan teknik direktör Okan Buruk, eleştiri oklarının hedefindek isim. Young Boys maçında cezası nedeniyle kulübede olmayan Buruk’un kadro tercihleri tartışıldı. Sosyal medyada “Okan hoca, turu rakibe hediye etti” yorumları yapıldı.

UMURSAMAZ YILDIZLAR

Şampiyon apoletli hocanın futbolcular üzerindeki otoritesi de sallantıda. Buruk’un ilk 11’de şans verdiği Köhn ve Ziyech, yokları oynadı. Takımdaşlık duygusu gün geçtikçe azalıyor. Gönderilmek istenen ama takımda kalan Zaha, antrenmanlara çıksa da maç günleri farklı bahanelerle kadroda yer almadı. Bonservisi yaz transfer döneminde alınan Hakim Ziyech ile geçen sezonun yıldızı Mertens, “Maç bitsin de eve gidelim” tavırlarına girdi.

KILIÇ SAPLAYANLAR BİLE ONU GÖRECEK

Okan Buruk ile yıldızı barışmayan Wilfried Zaha, İncil’den bir ayet ile sosyal medyayı salladı. Young Boys maçında forma giymeyen, ayrılması istenen Zaha, “Bakın! Bulutlarla birlikte geliyor. Herkes onu görecek, ona kılıç saplayanlar bile. Yeryüzündeki tüm insanlar onun yüzünden ağlayacak. Evet, bu olacak! Amin” sözlerine yer verdi.

YAKIŞMADI KAPTAN!

Ve Fernando Muslera… Galatasaray’da 17 kupa kazanan Uruguaylı kaleci, yeni sezonda yok! Hatalı goller yiyen tecrübeli isim önceki gün oynan Young Boys maçında rakibine attığı çelmeyle büyük eleştiri aldı. Son günlerde takım içinde yaşanan kaptanlık krizinden etkilendiği görülen Muslera, fair-play dışı yaptığı hareketle hem yurtta hem de dünyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

SAVUNMA ÇÖKTÜ

Galatsaray’da Davinson Sanchez’in sakatlığı, Nelsson’un formsuzluğu ve kart cezaları nedeniyle savunmada istikrar sağlanamadı. Sarı-kırmızılılar çıktığı 5 resmi maçta da gol yedi. Bu maçlarda kalesinde 12 gol gören Cim Bom, 6 kez fileleri havalandırabildi.

ARTIK DAHA AZ KORKUTUCU

Avrupa’nın önde gelen spor gazeteleri Galatasaray’ın Young Boys’a elenmesine sayfalarında yer verdi. La Gazzetta dello Sport, “Icardi’nin Galatasaray’ı İsviçre kalesini yıkamadı ve alay konusu oldu”, Marca, “Avrupa’da bir Türk dramı. Galatasaray artık daha az korkutucu”, El Mundo Deportivo, “Mourinholu Fenerbahçe’den sonra Icardili Galatasaray da elendi” ve Blick, “Muslera’dan acınası saldırı. Çok kötü bir kaybeden” yorumlarını yaptı.

CEZA İDMANI!

Young Boys’a boyun eğen Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk, ara vermedi. Cim Bom, Buruk yönetiminde ligde oynayacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarına başladı.

GALAN DERBİSİ

Sarı-kırmızılılar, sol bek transferi için çalışmalarını sürdürürken Relevo’dan yeni bir iddia geldi. İspanyol gazete, Cim Bom’un Javi Galan transferinde Beşiktaş ile karşı karşıya geldiğini yazdı. İki kulübün yöneticilerinin Atletico Madrid ile 29 yaşındaki futbolcu için temas halinde olduğu belirtildi.

KÖTÜ ZAMANDA DA BİRLİKTEYİZ

Mauro Icardi, sosyal medya hesabından paylaşım yapıp şu ifadelere yer verdi: “İyi zamanlarda da kötü zamanlarda da birlikteyiz. Şampiyonlar Ligi’nin dışında kalmanın tadı buruk ama bu sezon gidilecek uzun bir yol olduğunun ve önümüzde birçok hedef bulunduğunun bilincindeyiz.”

ALI YÜCE İSTİFA ETTİ

Galatasaray yönetim kurulu, dün ‘Acil’ koduyla toplanma kararı aldı. Son günlerde yaşanan bilet krizi ve futbol takımındaki sorunlar nedeniyle Dursun Özbek, kurmaylarıyla bir araya geldi. Yönetici Ali Yüce,istifasını Divan Kurulu başkanlığına iletti. 3 ismin daha istifa etmesi bekleniyor.

SİNEK İKİLİ OLMAM!

İstifa eden Ali Yüce, sert bir açıklama yaptı. Yüce, “Galatasaray’ı hayatının merkezine koymayan, şahsi çıkarlarının gerisinde tutan kimseyle aynı masada oturmam. Kimse kusura bakmasın ama hiçbir masada sinek ikili olamam” ifadelerini kullandı.

YÖNETİME SORSANA!

Young Boys maçında oyuna ikinci devre dahil olan Kerem Demirbay’dan, çarpıcı bir çıkış geldi. Tecrübeli orta saha, “Üzgünsünüz ama rakiple aranızda ciddi anlamda maaş bütçesi farkı var. Neler söylersin?” sorusuna, “İstersen yönetimi çağırayım, onlara sor. Ben futbolcuyum” cevabını verdi.