Aydın'da 47 bin doz ücretsiz aşı yapılacak Aydın'da 47 bin doz ücretsiz aşı yapılacak
GALATASARAY HABERLERİ... Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Dursun Özbek'in Florya projesi dahil gayrimenkullerle ilgili 2 yıllık yeni bir yetki istemesi ile ilgili genel kurul 6 Temmuz cumartesi günü yapılacak. Kritik genel kurul öncesi Erden Timur ve Dursun Özbek iddiaları gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar...

Galatasaray'da 6 Temmuz günü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapılacak.

Toplantıda Dursun Özbek hazirundan Florya arazisine ilişkin yetki isteyecek. Genel kurula kısa süre kala seçim zamanı da gündeme gelen tartışmalar yeniden alevlendi.

Galatasaray Spor Kulübü 6 Temmuz Cumartesi günü yapılacak Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’na hazırlanıyor. Başkan Dursun Özbek’in çağrısı üzerine toplanacak üyeler, Özbek ve yönetimine Florya arazisi başta olmak üzere birçok yetkiyi verip vermemeyi oylayacak.

Sarı-kırmızılı kulüpte geçtiğimiz ay yapılan başkanlık seçiminde Özbek ve Süheyl Batum yarışmış, Batum’un temsil ettiği muhalif kanadın en çok dile getirdiği konu Florya arazisinin Dursun Özbek tarafından söz verilenin dışında değerlendirilmeye alınması iddiası üzerine olmuştu.

Türk Milli Takımı'nın Euro 2024'ün çeyrek finalinde Hollanda ile karşılaşacağı gün Galatasaray'da kritik bir oylama yapılacak.

31 MAYIS'TA SONA ERDİ

Fotospor'da yer alan habere göre; 2022'de alınan yetkinin süresi 31 Mayıs 2024'te sona ermişti... gelen bilgilere göre Başkan Özbek'in 2022'de aldığı yetki ile şu anda istediği yetki arasında ciddi farklılıklar var.

CUMARTESİ ORTALIK KARIŞACAK

Bu da Cumartesi günü yapılacak genel kurulun çok çetin geçmesi anlamına geliyor. Hatta bazı iddialara göre Özbek'in yetki alma ihtimali yok. Bu kez kendisine oy verenler de bu haliyle yetkinin geçmesine kesinlikle karşı çıkacaklar.

ÖZBEK PARALARA DOKUNABİLECEK

Kısa süre önce genel kurulla ilgili Başkan Dursun Özbek; "aldığımız yetkinin aynısını istiyoruz" demişti. Erden Timur ise Başkan Özbek'i yalanladı.

İki yetki aynı değil... şöyle değil; bloke hesap kaldırılmış durumda. Yani o paraların bloke hesapta durdurulması. Çünkü sen o zaman oraya dokunamıyorsun.

DURSUN ÖZBEK'İN İSTİFA SÜRECİ BAŞLAR İDDİASI

Galatasaray için 850 milyon dolar (Erden Timur'un iddiasına göre) anlamına gelen projeyle ilgili camiada Dursun Özbek'in istediği yetkiyi alamaması durumunda istifaya kadar gidecek bir sürecin başlayacağı konuşuluyor.