Gündem

Gözde Kansu yanıtladı! Emre Altuğ'la sevgili mi?

Yalı Çapkın'ı dizisinde rol alan Emre Altuğ ile Gözde Kansu'nun aşk yaşadıkları iddiası günlerce konuşuldu. İkili çıkan haberler karşısında yakın arkadaş olduklarını belirtirken, Kansu kendisine yönelttiği 'ilişki' sorularına yanıt verdi.

Emre Altuğ, ile aynı dizide rol alan Gözde Kansu hakkında 'aşk' iddiaları gündeme gelmişti.Her seferinde aşk iddialarını yalanlanırken Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Kansu bir kez daha konuştu.

Kansu çıkan iddialara: Yok, sevgili değiliz. Emre çok sevdiğim bir arkadaşım. Biz haberlere, "Demek karı-koca olarak yakışıyoruz" diyerek, güldük eğlendik.' yanıtlarını vermişti.

Gözde Kansu, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Elinde senaryo ile bir kafede oturan Kansu, gazetecilerin de sorularını yanıtladı.

CİLT BAKIMI YAPMIYOR!

Oyuncu, yüz güzelliği ve fit vicudu hakkında, "Valla gülümsüyorum, hayata güzel bakış açısıyla bakıyorum. Her şey bizim bakış açımız ile alakalı. Özellikle hiç bir şey yapmıyorum. Doğru şekilde yaşıyorum ve insanlığımı korumaya çalışıyorum. Hiç bir bakım ürünü kullanmıyorum. Dizilerde hep kokoş birisini oynuyorum ama öyle değilimdir. Çok fazla kremlere falan bağlı yaşamıyorum." dedi.

"KİMYA MESELESİ BU İŞLER"

Aşk hayatıyla ilgili ise Gözde Kansu, "Bir sevgilim olursa belki evlenirim. Aramıyorum ama doğru erkeği. Kader kısmet bu işler. Kimya meselesi bu işler." diye konuştu.

"HİÇ BELLİ OLMAZ"

Oyuncu, "Sizi bir erkekte ne etkiler?" sorusuna ise, "O hiç belli olmaz. O benim o an neye ihtiyacım olduğu ile alakalı." diyerek güldü.