Futbolda 1. transfer ve tescil dönemi yarın sona eriyor Futbolda 1. transfer ve tescil dönemi yarın sona eriyor
GS-BJK Süper Kupa canlı yayın izle: Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş'ın karşı karşıya geleceği maçın bilgileri araştırılmaya başlandı. Süper Kupa final maçı hangi gün? İki takım yeni sezon öncesi bir kupayı daha müzesine götürmek ve moralli bir başlangıç yapmak istiyor. Peki Galatasaray-Beşiktaş Süper Kupa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? GS-BJK Süper Kupa canlı yayın izle linki ve detaylar haberimizde.

Galatasaray Beşiktaş süper kupa maçı canlı izle linki: Galatasaray ve Beşiktaş'ın karşı karşıya geleceği Süper Kupa final maçı 3 Ağustos 2024 Cumartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun da oynanacak. 20.45'te ilk düdüğün çalınacağı maç atv ekranlarında olacak. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak olan mücadelede hakem Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Peki Galatasaray-Beşiktaş Süper Kupa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

GALATASARAY-BEŞİKTAŞ SÜPER KUPA MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?Galatasaray-Beşiktaş Süper Kupa maçı 3 Ağustos Cumartesi 20:45'te Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak. Mücadele ATV ekranından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Bu kupada Galatasaray toplamda 17 kez şampiyon olmayı başardı. Süper Lig şampiyonu ile Türkiye Kupası sahibinin karşılaştığı bu kupada Galatasaray açık ara ile en çok şampiyon olan takım konumunda yer alıyor.

SÜPER KUPA'DA YENİ FORMAT GELECEK YIL UYGULANACAK!

Yeni formata göre Süper Kupa 2024-2025 Sezonu Süper Lig Şampiyonu ile Süper Lig İkincisi ve Türkiye Kupası Şampiyonu ile Türkiye Kupası Finalisti 'nin katılacağı dörtlü final şeklinde oynanacak.