Hayatını kaybeden Kore Gazisi Tetik son yolculuğuna uğurlandı Hayatını kaybeden Kore Gazisi Tetik son yolculuğuna uğurlandı
Tacirler Yatırım, günlük bülteninde günün şirket ve sektör haberlerini detaylarıyla paylaştı.

Rapordaki detaylar şöyle:

BTCIM: Batıçim, 1Ç24 finansal sonuçlarını 158 milyon TL net kar ile açıkladı. Şirket, bir önceki yılın aynı döneminde finansal sonuçlarını 541 milyon TL net kar ile açıklamıştı.

ISCTR: İş Bankası, iştirak portföyünün %100 bağlı ortaklığı şeklinde yeni kurulacak holding çatısı altında yönetilmesine ilişkin yasal sürecin 31 Ağustos’a kadar sonuçlanma ihtimalinin kalmadığını açıkladı.

KFEIN: Şirketin %51 bağlı ortaklığı Karmasis Bilişim Çözümleri’nin, mevcut 5 milyon TL tutarındaki sermayesinin, tamamı şirketin iç kaynak fonlarından karşılanmak üzere 150 milyon TL'ye çıkarılmasına ilişkin tescil başvurusu yapıldı.

MNDTR: Mondi, 1Ç24 finansallarını 383 milyon TL zarar ile açıkladı. Şirket, bir önceki yılın aynı döneminde finansal sonuçlarını 391 milyon TL zarar ile açıklamıştı.

RALYH: Ral Yatırım Holding’in %41 oranında bağlı ortaklığı, katılmış olduğu ihalenin ikinci oturumunda 2,65 milyar TL düzeyinde teklifle en avantajlı teklifi veren 6. şirket olduğunu duyurdu.

RODRG: Şirketin, mevcut 7 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin, %300 oranında artırılarak 28 milyon TL'ye yükseltilmesine ilişkin başvuru, SPK tarafından onaylandı.

SRVGY: Servet GYO, %6150 oranında bedelsiz sermaye artırımı ile tamamı geçmiş yıl karlarından karşılanmak üzere, mevcut sermayesini 52 milyon TL’den 3,25 milyar TL’ye yükseltme kararı aldı.