Gündem

Hadise'nin giydiği kıyafet olay oldu! Ev, araba fiyatına elbise: 3 milyon 205 bin TL

Sahnede gösterdiği performans kadar özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Hadise, geçtiğimiz günlerde sahnede kalça dansı yapınca ortalık karışmıştı. Şimdi ise adı Kerem Bursin ile aşk dedikodularına karışan Hadise, 81. Venedik Uluslararası Film Festivali’ne katıldığı kıyafetine servet ödedi.

Hadise ilk oyunculuk deneyimini, Seda Bakan'ın da yer aldığı 'Esas Oğlan' adı diziyle gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Sosyal medya hesabında birbirinden iddialı pozlar paylaşan ünlü şarkıcı Hadise, her hareketiyle gündem oluyor.

Kalça dansı yapan Hadise, sosyal medyada büyük tepki yaratmıştı.

Sahne kıyafetleriyle de çok konuşulan Hadise, mini leopar elbisesiyle kalça dansı yapmıştı.

Hozier'in "Take Me to Church" adlı şarkısını eklediği paylaşımında ağır çekim kalça dansı yapan Hadise'nin performansı olay yaratmıştı.

Kısa sürede binlerce izlenen Hadise'nin kalça performansına bazı sosyal medya kullanıcıları eleştiride bulunmuştu.

Yaptığı dansla erotik bulunan Hadise'ye, 'Bu tür hareketleri yapmak sana hiç yakışmıyor', 'Ne bu şimdi?', 'Gerek var mı senin gibi birinin bu hareketleri yapmasına?' dedi kimi ise "Çok iyi", "Kadın sahnenin hakkını veriyor" gibi yorumlar almıştı.

VENEDİK FİLM FESTİVALİ'NDE!

Posta'da yer alan habere göre; sevgili oldukları iddia edilen Kerem Bürsin ile Hadise bir otomobil markasının davetiyle 81. Venedik Uluslararası Film Festivali’ne katıldı. İlk gün gondol sefası yapan popçu ile oyuncu önceki akşam da Fabio Grassadonia ve Antonio Piazza’nın yönetmen koltuğunda oturduğu ‘Iddu (Sicilian Letters)’ filmini birlikte izledi.

GERİDEN GELİYOR

Hadise’nin üzerindeki transparan kıyafet dikkat çekti. Elbiseyi daha önce Grammy ödülü sahibi, Amerikalı şarkıcı Beyonce ve Brezilyalı ünlü manken Alessandra Ambrosio giymişti. Hadise’nin Beyonce’dan farkı, içinde sütyen olmasıydı. Dolce Gabbana marka elbisenin fiyatı ise dudak uçuklatacak kadar pahalı; 3 milyon 205 bin TL değerinde. Kemeri de 337 bin 460 TL.