Gündem

Hazal Kaya imaj değişikliğinin sebebini itiraf etti!

Beyoğlu'nda bulunan bir mekanda Pera Palas'ta Bir Gece ekibi, dizinin ikinci sezonunu kutlamak için yemek yedi. Hazal Kaya, muhabirlerle yaptığı sohbet esnasında neden imaj değişikliğine gittiğini açıkladı.

Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın ekibi, beklenen 2. sezonu Beyoğlu’nda yer alan bir mekanda ekipçe yemek eşliğinde kutladılar.

Basına kapalı olarak gerçekleşen yemeğe dizinin oyuncuları Hazal Kaya, Selahattin Paşalı, Tansu Biçer, Güven Murat Akpınar, Nezaket Erden ve Tülin Özen’in yanı sıra yönetmeni ve yaratıcısı Emre Şahin, yönetmeni Nisan Dağ ve senaristi Elif Usman da katıldı.

Gazetecilerin 'Hazal Hanım, harika görünüyorsunuz, çok zayıflamışsınız.' şeklindeki iltifatına Hazal Kaya teşekkür ederek "Bu değişimin sırrı yaz boyunca iki çocuğun peşinde koşturmak … Şaka bir yana iyi beslendim, çok da konuşamıyorum bu durumları, anlayın beni." dedi.

Hazal Kaya gazetecilerin Gülşen konserini hatırlatmasıyla ilgili "Kendisi çok ama çok hayranı olduğum bir karakter ve şarkıcı, canlı canlı dibinden izleyince fenalık geçirdim, rezil olmamaya çalıştım" dedi.

Hazal Kaya, Gazetecilerin 'Saçlarınızdaki değişikliğin sebebi nedir?' sorusuna "Daraldım, çok sıkıldım, buhran … Aa yeter be bu saçlar diyerek isyan etmemin sonucu bu durum, çok da mutluyum." diyerek cevap verdi.