Almanya’dan Aydın’a babasına yardıma geliyor Almanya’dan Aydın’a babasına yardıma geliyor
Ejderhaların Dansı adı verilen iç savașa giden süreci ve bu iç savaşı ele almakta olan House of the Dragon dizisinin yeni bölümleri izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, House of the Dragon 2. sezon 7. bölüm ne zaman?

House of the Dragon 2. sezon 7. bölüm ne zaman? Sorusu, dizinin izleyicileri tarafından 6. bölümün yayınlanması ile gündeme geldi. Yeni bölümü izleyen izleyiciler, gözlerini House of the Dragon 2. sezon 7. bölüme çevirdi. House of the Dragon’un yeni sezonu izleyiciler tarafından tepki görüyor. Peki, House of the Dragon 2. sezon 7. bölüm ne zaman? House of the Dragon yeni bölüm hangi tarihte, saat kaçta yayınlanacak?

HOUSE OF THE DRAGON 2. SEZON 7. BÖLÜM NE ZAMAN?

House of the Dragon 2. sezon 7. bölüm 29 Temmuz'da yayınlanacak. Buna göre izleyiciler, House of the Dragon 2. sezon 7. bölümü 29 Temmuz tarihinde internet üzerinden izleyebilecek.

HOUSE OF THE DRAGON YENİ BÖLÜM SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

House of the Dragon yeni bölümleri sabah saat 05.00'te yayınlanmaktadır. Buna göre House of the Dragon yeni bölümü saat 05.00'te yayınlanacaktır.

HOUSE OF THE DRAGON KONUSU NE?

House of the Dragon dizisi, Aegon Targaryen'in Yedi Krallık'ı fethetmesiyle başlayan bir hikayeyi konu alıyor.

Dizi, Targaryen ailesinin Demir Taht'ı korumak için verdiği mücadeleyi ve aile içindeki savaşları detaylı bir şekilde ele alıyor.

Ayrıca, Westeros'un geçmişine dair önemli olaylara ve arka plan bilgilerine de yer veriyor.