Apple Watch Ultra 2 yenilenen özellikleri ve yeni renk seçenği ile tanıtıldı Apple Watch Ultra 2 yenilenen özellikleri ve yeni renk seçenği ile tanıtıldı
Huawei'in hatta dünyanın ilk üçe katlanabilir telefonu için zaman yaklaştıkça heyecan yükseliyor. Şimdi ise telefonun arka tasarımını resmen görüyoruz ve oldukça lüks bir tasarım anlayışıyla karşı karşıyayız.

Videonun başında Huawei'nin Ultimate Design markasının marka elçisi olarak adlandırılan aktör, şarkıcı-söz yazarı ve film yapımcısı Andy Lau yer alıyor. Mate XT, Mate 60 RS Ultimate'dakinden çok da farklı olmayan sekizgen şekilli bir kamera adasına sahip vegan deri bir arka tasarımla gösterildi.

Mate XT'nin arkasının yakın çekimi, periskop modülü de dahil olmak üzere dört kamera ile donatılacağını ortaya koyuyor ancak şimdilik sensörler hakkında herhangi bir ayrıntıya sahip değiliz. Cihaz, videonun son kısmında, dikkat çekici derecede ince tasarıma odaklanarak katlanmamış haliyle kısaca gösteriliyor.

Son söylentilere göre Mate XT, 10 inçlik katlanabilir bir ekran, 5G destekli bir Kirin yonga seti ve 16 GB'a kadar RAM ve 512 GB depolama alanı sunacak. Fiyat konusunda ise üçe katlanabilir akıllı telefonun 2.250-2.400$ fiyatlandırmayla gelebileceği öne sürülüyor.