AK Parti Aydın Milletvekili TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, MKYK Üyesi Umut Tuncer, Aydın Milletvekilleri Seda Sarıbaş, Ömer Özmen ve AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten İncirliova’da bir dizi temasta bulundu.

Savaş, yapımı devam eden ve yatırım bedeli 85 milyon TL olan Gençlik Merkezi, Yarım Olimpik Yüzme Havuzu, Bireysel Antrenman Spor Salonunun inşaat çalışmalarını inceledi. Savaş, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Yatırım bedeli 85 milyon TL olan Gençlik Merkezi, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Bireysel Antrenman Spor Salonunun inşaat alanını yerinde inceledik. En kısa sürede bitirilmesini planladığımız bu yatırımların sporcularımıza, gençlerimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

32 derslikli İmam Hatip Lisesi, Özel Eğitim Okulu ve 8 derslikli anaokulu inşaatını da ziyaret eden Savaş, “Yapımı devam eden 200 kişilik pansiyona sahip 32 derslikli İmam Hatip Lisesi, Özel Eğitim Okulu ve 8 derslikli Anaokulunun inşaat alanlarında incelemelerde bulunarak gelinen son aşamaya dair bilgi aldık. Kıymetli öğrencilerimizin fiziki koşulları daha iyi okullarda eğitim görmeleri için yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Aytekin Kaya’ya ziyaret

Şeker hastalığı nedeniyle sağ ayağı kesilen malülen emekli işçinin zorlu yaşam mücadelesi Şeker hastalığı nedeniyle sağ ayağı kesilen malülen emekli işçinin zorlu yaşam mücadelesi

Savaş ve beraberindeki AK Parti heyeti, daha sonra İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’yı makamında ziyaret etti. Savaş, “İncirliova Belediye Başkanımız Sayın Aytekin Kaya'yı ziyaret ederek Belediyemizin çalışmaları hakkında bilgi aldık, ilçemizde yapılan ve yapılması planlanan yatırımlarımıza yönelik değerlendirmelerde bulunduk. Misafirperverliği için Sayın Başkanımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

12-511-68-129-97-246-385-654-963-1462-1961-306