Gündem

iPhone 16'nın fiyatı bu akşam belli oluyor! iPhone 16'nın fiyatı ne kadar, kaç TL olacak?

iPhone 16'nın fiyatına dair iddialar gündemde yer alırken bu akşam gerçekleştirilecek olan Apple “It’s Glowtime” etkinliği kapsamında Apple iPhone 16'nın bugün tanıtılması beklenmekte. Peki, iPhone 16'nın fiyatı ne kadar, kaç TL olacak?

iPhone 16'nın fiyatı ne kadar, kaç TL olacak? Sorusu, iPhone 16'nın gündeme gelmesi ve tartışma konusu olması ile birlikte özellikle Apple kullanıcılarının gündeminde yer almaktaydı. Bugün gerçekleştirilecek olan “It’s Glowtime” etkinliğine saatler kala Apple’ın yeni ürünlerine dair araştırmalar hız kazandı. Peki, iPhone 16'nın fiyatı ne kadar, kaç TL olacak?

IPHONE 16’A HAZIRLIKLI OLUN

Apple tarafından gerçekleştirilecek “It’s Glowtime” etkinliğine saatler kala iPhone 16 serisinin fiyat listesi sızdırıldığı iddia edildi. Sızdırılan bilgiler arasında iPhone 16, 16 Plus, 16 Pro ve 16 Pro Max fiyatları yer alıyor.

Apple’ın 9 Eylül’de gerçekleştireceği “It’s Glowtime” etkinliği lansmanında yeni nesil iPad, AirPods ve iPhone 16 serisinin tanıtılacağı öngörülmekte.

iPhone 16 serisinin fiyatları sızdırılan bilgilere göre; Serinin en uygun fiyatlı modeli iPhone 16 128 GB, 799 dolardan satışa sunulacak. iPhone 16 Plus ise 899 dolardan başlayacak.

En yüksek fiyatlı seçenek olan iPhone 16 Pro Max 1 TB modeli ise 1599 dolarlık fiyat etiketiyle dikkat çekiyor. Pro modeller, daha yüksek donanım ve özelliklerle 1099 dolar ve üzeri fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

IPHONE 16'NIN FİYATI NE KADAR, KAÇ TL OLACAK?

iPhone 16 serisinin fiyatlarına dair sızdırılan bilgilere göre iddia edilmekte olan fiyat listesi şu şekilde;