Gündem

İzmir’in kurtuluşu mesajları ve sözleri: 9 Eylül İzmir’in kurtuluşu kutlama mesajları

İzmir'in kurtuluşunun 102. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajları ve sözleri araştırılıyor.. Anlamlı cümlelerle bu özel günü kutlamak, sosyal medyada paylaşım yapmak isteyenler hazır İzmir'in kurtuluşu mesajları ve sözlerinden faydalanıyor. İşte resimli, anlamlı ve yepyeni 9 Eylül İzmir'in kurtuluşu kutlama mesajları.

9 Eylül 1922 İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşu olarak akıllara kazınsa da bu özel günün önemi ve mahiyeti bundan daha fazladır. Sizler de sosyal medyadan günün anlam ve önemine ilişkin paylaşım yapmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. İşte resimli, anlamlı ve yepyeni 9 Eylül İzmir'in kurtuluşu kutlama mesajları

9 Eylül Türk ulusunun bağımsızlığına bağlılığının belgelerinden sadece biri. İzmir'in işgalden kurtulduğu kutlu gün kutlu olsun. Bugün günlerden 9 Eylül; Bugün günlerden İzmir; Bugün günlerden Türkiye; Bugün günlerden özgürlük! Kutlu olsun!

Atatürk'ün dediği gibi artık İzmir hiçbir kirli ayağın basmayacağı kutsal topraktır, çünkü İzmir vatanın düşmandan kurtulduğunun kanıtıdır. İzmir'in kurtuluşu vatanımıza ve milletimize en güzel haber en coşkulu kutlamadır ve her zaman öyle kalacaktır.

Tarihin yegâne savunmalarından halkın tüm gücüyle ve kahraman Türk ordusunun çabaları başta Mustafa Kemal Atatürk'ün varlığı ile bu millet İzmir'in kurtuluşuna şahit olmuştur. İzmir'in işgali bu vatanın tüm fertlerini derinden yaraladıysa İzmir'in kurtuluşu da tüm halkın kutlaması için o kadar kıymetlidir.

9 Eylül Türk ulusunun bağımsızlığına bağlılığının belgelerinden sadece biri. İzmir'in işgalden kurtulduğu kutlu gün kutlu olsun. İzmir'in dağlarında çiçeklerin yeniden açmaya başladığı gün. Kutlu olsun…

Bu vatan uğrunda ölecekleri olduğu müddetçe bağımsız kalacaktır, 9 Eylül İzmir'in kurtuluşu kutlu olsun. 9 Eylül İzmir'in Düşman işgalinden kurtuluşunun 102. Yılında başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi sonsuz sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz.

Derdi vatan olanların kurtuluşudur bugün, bugün İzmir'in kurtuluşudur. Aziz vatanın her parçasından düşmanın izini silmek isteyen bir millet, İzmir'in kurtuluşuyla bunu başarmıştır. 9 Eylül 1922'de İzmir'i Yunan işgalinden kurtaran Atatürk ve silah arkadaşlarına, milli mücadeleye destek olan herkese selam olsun.

Gevreği, çiğdemi, boyozu, midyesi. Her sokağı deniz kokan şehir. Doğum günün kutlu olsun… İzmir'in kurtuluşu vatanın düşmandan kurtuluşu demektir, İzmir vatanın kurtuluşunun en güzel ifadesidir.

İzmir'in işgaline sevinen düşmanların en hazin günü İzmir'in kurtuluşu 9 Eylül'dür. Vatana musallat olan düşmanların vatandan silinip atıldığı gün 9 Eylül günüdür. Ve bu tarih yalnızca İzmir'in kurtuluşu değil düşmanla savaşan canını ortaya koyan bir milletin kurtuluşudur. 9 Eylül İzmir'in kurtuluşu kutlu olsun.