Gündem

Kaya Çilingiroğlu: Beni kullandı, her yerden engelledim

Hülya Avşar ve Feraya Tanyolaç ile evlenip boşanan iki çocuk babası Kaya Çilingiroğlu, geçtiğimiz akşam yeni aşkıyla objektiflere yakalanmıştı. Önceki gün bir etkinliğe katılan ünlü isim, ilişkisinin bittiğini açıklayarak; çarpıcı itiraflarda bulundu.

Sanatçı Hülya Avşar’dan 2005 yılında, Feraye Tanyolaç’tan ise 2014'te boşanan, biten evliliklerinden Zehra (26) ve Hüseyin Kaya (18) adında bir oğlu, bir de kızı olan Kaya Çilingiroğlu, özel hayatıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Ünlü isim, önceki haftalarda Rumelihisarı'ndaki bir balık restoranındaydı. Çilingiroğlu, mekan çıkışında genç sevgilisini öperken objektiflere yakalanmıştı.

"HEPİNİZ BALIK TUTMUŞ GİBİSİNİZ"

Fotoğraflarını çeken basın mensuplarına takılmadan edemeyen Kaya Çilingiroğlu, "Balık yasağı bitti sanırım. Hepiniz balık tutmuş gibisiniz ya" diyerek gülmüştü.

Magazin gündeminden düşmeyen 60 yaşındaki futbol yorumcusu, "Hanımefendi kız arkadaşım. İlişkimiz çok yeni" ifadelerini kullanarak, yeni birlikteliğini ilan etmişti.

"MEHMET ALİ ERBİL'İN ESKİ SEVGİLİSİYMİŞ"

Kaya Çilingiroğlu, son olarak geçtiğimiz gün 16. Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri'ne katıldı. Etkinlikte ödül alan ünlü isim, genç sevgilisiyle ilişkisinin bittiğini açıklayarak; ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu.

Bu konu hakkında ne konuşabilirim ki... Görüntülendiğim kız Mehmet Ali Erbil'in eski sevgilisiymiş. Bir de 22 yaşında. Öğrenir öğrenmez her yerden engelledim. Beni kullandı. Meğer o gece oraya basının gelmesini o istemiş, başkalarına aratmış. Ben bunları sonradan öğreniyorum. Benim üzerimden prim yapmaya çalıştı ama sanırım pek de amacına ulaşamadı. Telefon numarasını sildim, her yerden de engelledim.