Koçarlı'da öğrencilere su verimliliğinin önemi anlatıldı Koçarlı'da öğrencilere su verimliliğinin önemi anlatıldı
UEFA Uluslar B Ligi grup maçında İzlanda ile İzmir'de karşı karşıya gelen A Milli Takım, Kerem Aktürkoğlu'nun golleriyle sahadan 3-1 galip ayrıldı. İlk maçta Galler ile berabere kalan milliler, İzlanda'ya karşı alınan 3 puanla birlikte gruptaki puanını 4 yaptı. Attığı gollerle ve maça etkisiyle adından söz ettiren Kerem Aktürkoğlu, Benfica taraftarlarının dilinden düşmedi. Galatasaraylılar ise Kerem'in satılmış olması nedeniyle büyük pişmanlık yaşadı. İşte son dakika haberinin detayları…

UEFA Uluslar B Ligi'nde ilk maçını Galler'e karşı oynayan milliler, sahadan beraberlikle ayrılmıştı.

Milli takım, grubun ikinci maçında İzlanda ile karşı karşıya geldi. İzmir'de oynanan mücadele, millilerin 3-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

Maçın başından sonuna kadar etkili bir oyun sergileyen A Milli Takım, Kerem Aktürkoğlu'nun golleriyle 3 puanı cebine koydu. İzlanda'ya karşı yıldızlaşan Kerem Aktürkoğlu ise gecenin en çok konuşulan ismi oldu.

Milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Eylül 2020'den bu yana formasını giydiği Galatasaray'daki en iyi sezonunun ardından Portekiz'in Benfica takımına transfer oldu. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre Benfica, milli futbolcunun transferi için 12 milyon avro transfer bedeli ödeyecek.

Portekiz temsilcisi ayrıca, Kerem Aktürkoğlu'nun başka kulübe transferinden elde edeceği karın yüzde 10'unu sonraki satıştan pay olarak Galatasaray'a ödeyecek.

Yıldız futbolcu, yeni takımı Benfica'ya transfer olduktan sonra milli takım kampına katılmıştı. Kerem Aktürkoğlu, İzlanda maçına ilk 11'de başladı.

Karşılaşmanın başından sonuna kadar etkili bir oyun sergileyen A Milli Takım'ın başrol isimlerinden olan Kerem Aktürkoğlu, attığı 3 golle geceye damga vurdu.

25 yaşındaki futbolcu, 2, 57 ve 88. dakikalarda attığı gollerle sosyal medyanın en çok konuşulan ismi oldu. Benfica taraftarları, Kerem Aktürkoğlu'na hayranlık dolu ifadeler paylaştı.

Sabah'ta yer alan habere göre; Portekizliler, milli futbolcunun Benfica için sahaya çıkmasını sabırsızlıkla beklediklerini yazarken önemli bir yıldız transfer ettiklerini de belirttiler.

Öte yandan sosyal medyada birçok Galatasaraylı taraftar, Kerem Aktürkoğlu'nun bu performansının ardından "Satılmaması gerekirdi" temalı paylaşımlar yaptı.

Sarı-kırmızılılar, Kerem Aktürkoğlu'nun İzlanda maçında yıldızlaşmasının ardından bu performansı Benfica'da sürdürecek olması nedeniyle büyük pişmanlık yaşadı.