Aydın-Denizli Otoyol inşaatında çalışan işçilerin hak arayışı devam ediyor Aydın-Denizli Otoyol inşaatında çalışan işçilerin hak arayışı devam ediyor
GALATASARAY HABERLERİ... : UEFA Şampiyonlar Ligi' play-off turunda Young Boys'a elenen Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Y. Boys karşısında oynadığı kötü futbolla eleştirilerin hedefi haline gelen sarı-kırmızılı takımda ayrılıklar peş peşe geliyor. Okan Buruk'un takımda istemediği isimlerle yollar ayrılıyor. İşte detaylar...

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda İsviçre ekibi Young Boys'a iki maçta da mağlup olan Cimbom, Devler Ligi gruplarına kalamadan veda etti.

Bu maçın ardından Galatsasaray'da yıldız oyuncunun bileti kesildiği ortaya çıktı.

Young Boys karşısında oynadığı kötü futbolla eleştirilerin hedefi haline gelen Galatasaray, yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Sports Digitale'nin haberine göre, beklentilerin altında kalan Derrick Köhn gözden çıkarıldı.

Haberde, Köhn'ün Bundesliga ekibi Werder Bremen ile anlaştğı ifade edildi. Werder Bremen satın alma opsiyonlu kiralık bir teklif yaptı.

Yapılan teklife göre; Köhn'ün maaşının tamamını Alman ekibi ödeyecek.

Galatasaray yönetiminin Derrick Köhn için yapılan teklife vereceği yanıt bekleniyor.

Geçtiğimiz sezonun ortasında Bundesliga 2 ekibi Hannover 96 takımından transfer olan Köhn, beklentilerin altında kaldı ve gözden düştü.

Alman oyuncunun kısa sürede Almanya'ya gitmesi ve resmi imzaları atması bekleniyor.

G.SARAY'DA ZAHA'NIN YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

Avrupa'da transfer döneminin sona ermesine 48 saatten az bir süre kalırken, Wilfried Zaha yeni bir Avrupa kulübü talip oldu.

The Athletic'te yer alan habere göre; Fransa Ligue 1 takımlarından Lyon, Galatasaray'dan Wilfried Zaha'yı transfer etmek için görüşmelerde sona geldi.

Haberde, anlaşmanın kiralık olacağı ve her iki kulübün anlaşmaya yakın olduğu ifade edildi. Zaha, geçtiğimiz sezon Crystal Palace'tan ayrılarak Galatasaray'ın yolunu tutmuştu.

DİĞER AYRILIKLAR

Bu arada Dubois ve Oliveira’nın sözleşmelerinin feshedileceği belirtildi.